banner198

1074 Çankırıspor’da deprem! Yönetim Kurulu komple İstifa etti…

1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan ve yönetim kurulu istifa ettiklerini açıkladı.

1074 Çankırıspor’da deprem! Yönetim Kurulu komple İstifa etti…
banner145

1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan ve yönetim kurulu istifa ettiklerini açıkladı.

2019-2021 Futbol sezonu 4’ncü Grup’ta Ligi 2’nci olarak tamamlayarak tarihini en büyük başarısını elde eden genç işadamlarından oluşan 1074 Çankırıspor Yönetimi, korona virüs nedeniyle oluşan sıkıntılı sürecin etkisiyle görevi bıraktı.

Yönetim Kurulu adına yazılı açıklamada bulunan Arslan, En yakın zamanda kongre tarihini açıklayacaklarını bildirdi.

1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

1074 Çankırı spor yönetim kurulu olarak toplu halde görevi bırakıyoruz. Ülkemize ve memleketimize büyük hasarlar bırakan Covid-19 belası ne yazık ki bizleri de vurdu. Yönetim kurulu olarak önümüzü göremediğimiz için görevi bırakıyoruz. Bizlere bugüne kadar maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederiz.

En yakın zamanda kongre tarihi açıklayacağımızın bilinmesini isteriz. Son 2 yılda kulübümüzü getirdiğimizi nokta ortada, umarız bizden sonrakiler kulübü daha iyi yerlere getirir ve şehrin istediği başarıları ulaştırır.

Bir şehrin futbol takımının başarılı olabilmesi için şehrin tüm paydaşlarının bir arada olması gerekmektedir. Umarız bizden sonraki süreçte bu birlik yakalanır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2021, 01:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çankırı
Çankırı - 3 yıl Önce

Eee bence normal ve olması gerekeni yapmışlar çankırı her alanda olduğu gibi sporda da sahipsiz 1074 çankırı spor bal liginden çıkıp çıkmayacağı tarihi gün yaşanırken çankırı vekili ve il başkanı sosyal medya hesaplarında Trabzon spor un kupasını paylaşıyor sonra da algı olsun çankırı sporseride yerya gelip karatekın parkında basın açıklamasına katılsın fakat yemez artık bu millet yemez sahipsiz şehrim çankırı seçimlere gün sayar olduk

SIRADAKİ HABER