banner198

1074 Çankırspor deneyimli antröner ile sözleşme imzaladı!

Taraftarın takımı olarak bilinen 1074 Çankırıspor, yaptığı transfer ve anlaşmalarla spor kamuoyunda adından söz ettirmeye devam ediyor.

1074 Çankırspor deneyimli antröner ile sözleşme imzaladı!
banner145

 1074 Çankırıspor, Çankırı 1. Amatör Futbol Ligi 2014-2015 sezonu katılacak takımının başına Çankırı Futbolunun deneyimli hocası Hüseyin Durmaz’ı getirdi.

 

Taraftarın takımı olarak bilinen 1074 Çankırıspor, yaptığı transfer ve anlaşmalarla spor kamuoyunda adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

1074 Çankırıspor transfer komitesi dün akşam saatlerinde Yapraklı’da masaya oturduğu deneyimli antrenör Hüseyin Durmaz ile anlaşmaya vararak 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Yapraklısporu iki sezon üst üste play off finaline taşıyan ve 2013-2014 sezonundan takımı şampiyon yapan başarılı antrenör Hüseyin Durmaz, hedefleri ve heyecanı olan bir takımda yer almaktan ve yeni hedeflere koşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Durmaz, yönetim kuruluna kendisine duyduğu güven, saygı ve inançtan dolayı teşekkür etti.

 

1074 Çankırısıpor Kulüp Başkanı Erkan Efe, kulübü yeni kurmalarına rağmen şehirde büyük bir sinerji meydana geldiğini ve kısa sürede önemli mesafe kat ederek futbol takımının omurgasının şekillenmeye başladığını söyledi. Futbol takımını başarılı teknik adam Hüseyin Durmaz’a emanet ettiklerini anlatan Efe,” Çankırı ve Türk futboluna katkı sağlamak ve gençlerimizi spor alışkanlığı kazandırmak en öncelikli hedefimizdir. Be bu sebeple çok yerinde bir kararla Hüseyin Durmaz hocamızla önemli sportif başarılara imza atacağımıza inanıyorum. “ diye konuştu.

Taraftarların ve esnafın takıma sahip çıktığını ifade eden Efe, takım atkısının Ada Spor mağazasından satın alınabileceğini, merakla beklenen taraftar formalarının kısa süre içerisinde satışa sunulacağını bildirdi.

 

Hüseyin Durmaz kimdir?

1969 Şabanözü doğumlu, evli iki çocuk babası, ön lisans mezunu olup, Çankırı Amatör kümede Çankırı Ceza ve Tutuk Evi Spor Kulübünde ve Yapraklı Belediye Spor takımlarında stoper mevkiinde futbol oynadı.  Antrenörlük kariyerine 2009 yılında Yapraklı Belediye Spor’da başladı. İlk iki yıl yardımcı antrenör olarak görev yaptı. TFF C belgesini aldıktan sonra takımın başına geçti. Yapraklı Belediyespor ile 2009-2010 yılı sezonunda Lig 4. lüğü, 2010-2011 sezonu Lig 3.lüğü, 2011-2012 sezonu Lig 2. liği, 2012-2013 sezonunda Lig 2. Liği ve 2013-2014 Lig Şampiyonluğunu kazandı.  


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taraftar
Taraftar - 10 yıl Önce

çankırıda spor'a destek verenleri görmek çok güzel gençler çıktığınız yolda başarılar dilerim

emre
emre - 10 yıl Önce

sıfırdan kurulmuş bir takım elinde futbolcusu yok amatör bir futbolu transferi yapsa 1074 çankırı spor bir tane futbolcunun lisansı 850 tl çankırı sporun maçlarına giren çoğu seyirci 2 tl veripte maça girmiyor hadi diyelim 1074 çankırı spor bu sezon amatör kümede şampiyon oldu bölgesel liğe katılabilmek için 20 milyarı temin edebilecekmi koskoca çankırı belediyesi gençlik spor bölgesel liğe çıkamadı yapraklı bu sezon çıkamadı onuda geçtim bundan bir kaç yıl önce il özel idare sporda bal liğine k

kamil
kamil - 10 yıl Önce

bundan bir kaç yıl önce il özel idare sporda katıldı bal liğine 3 dört hafta çıktı.maçlara içerde dışarda çok farklı mağlubiyetler aldılar baktılar olmuyor liğden çekildiler katıldı yani bal liğine emre arkadaş katılmadı demiş ama katıldılar

yakupsakalll
yakupsakalll - 10 yıl Önce

Teserkurederiminsalhak2Lige.cikarik

levent
levent - 10 yıl Önce

hasan durmaz lisanslı olarak sadece bir yıl görev yapmış oda 2013 yılında yapraklı bld sporda gerçekleşmiş.antrenör adını soyadını yazın türkiye futbol federasyonu antrenör aramada hangi takımı hangi sezon çalıştırdığı çıkıyor yalan konuşmuyoruz yani haberde deneyimden falan bahsedince bende heralde 2 liğ de 3 liğ de falan takım çalıştırmış diye düşündüm

reis
reis - 10 yıl Önce

sayın başağama başarılar dilerim.başarılı olacağına inancımız tamdır.

emre
emre - 10 yıl Önce

il özel idare sporda katılamadı yorumun devamı

Ahmet ÖZALP
Ahmet ÖZALP - 10 yıl Önce

Hemen önyarğılarla eleştirilere başlıyoruz. Hocamız hırslı ve başarılı biridir. Kulup olarak başarılı olaxağına inanıyorum.


SIRADAKİ HABER

banner304