banner198

Amatör maçta ortalık savaş alanına döndü

Çankırı'da, Amatör Futbol Lig'inde, 1-4 biten Yapraklı Belediyespor ile Kurşunlu Belediyespor karşılaşması sonrası futbolcular arasında kavga çıktı.

Amatör maçta ortalık savaş alanına döndü
banner145

Çankırı'da, Amatör Futbol Lig'inde, 1-4 biten Yapraklı Belediyespor ile Kurşunlu Belediyespor karşılaşması sonrası futbolcular arasında kavga çıktı.  Güvenlik güçlerinin müdahalede yetersiz kaldığı olaylarda polis havaya ateş açarak futbolcuları dağıtmaya çalıştı. 

Çankırı'nın Yapraklı ilçe stadında, Amatör Futbol 1'inci Ligi 9. Hafta mücadelesinde Yapraklı Belediyespor ile lider Kurşunlu Belediyespor takımları karşı karşıya geldi. Kurşunlu Belediyespor’un 4-1’lik galibiyetiyle biten maçın ardından iki takım oyuncuları arasındaki gerginlik  kavgaya dönüştü.

Kavgada futbolcular tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. Az sayıdaki Polisin müdahale etmekte yetersiz kaldığı kavga, sahaya giren ateşli taraftarların da olaya karışmasıyla daha da büyüdü. İki takım oyuncuları tam birbirinden ayrılıp ortalık yatıştığı sırada, Yapraklı Spor’dan bazı futbolcu ve taraftarlar koşarak Kurşunlu Spor oyuncularının toplandığı yedek kulübesine doğru koşarak yeniden saldırdı.  Kavgayı önleyemeyen güvenlik güçleri havaya ateş açarak grupları dağıtmaya çalıştı. Sahaya giren Yapraklı Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Ali Güler, Ak Parti İlçe Başkanı İhsan Haydar iki grubu ayırmak için polise yardımcı olarak kavganın daha fazla büyümesinin önüne geçtikleri görüldü.

Kurşunlu Belediyespor kafilesi, polis ve jandarma eşliğinde ilçeden çıkartılarak Çankırı’ya kadar refakat edildiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 22:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dost
Dost - 4 yıl Önce

Bu sahada bu sene biz Kızılırmak belediye sporada yenildik neden böyle olmadı sorun kurşunlu sporun 14 numarası o yapraklı sporlu futbolcunun anasına sövüyor soruyorum sizin sövseler naparsınız

METİN KOÇ
METİN KOÇ - 4 yıl Önce

MAÇ BİTİMİNDE YAŞANAN OLAYLAR YARAN ŞEHRİ ÇANKIRI YA YAKIŞMAMIŞTIR. İKİ İLÇE TAKIMLARI ARASINDAKİ KARŞILAŞMA SONUÇ NE OLURSA OLSUN KAVGAYLA DEĞİL BİRLİKTE YENİLECEK BİR YEMEKLE BİTMELİYDİ ÇOK ÜZÜLDÜM.

Çerkeşli
Çerkeşli - 4 yıl Önce

Yapraklılı sporcular misafir olarak ilçelerine gelen Çerkeş li sporcuları hazırlık maçında bile dövmediler mi ? Yapraklıda eğer yenersen kavgaya hazır olman lazım . Çok yazık . Çok ayıp .

Kamil Aktar
Kamil Aktar - 4 yıl Önce

Ercan bey,bu gerginliğin sebebi nedir?,üzerinde durulması gereken konu öncelikle budur

Komunist
Komunist - 4 yıl Önce

Kurşunlu ya nasıl gelecek bunlar merak ediyorum

Adam olun adam
Adam olun adam @Komunist - 4 yıl Önce

Yapraklıya gelip anaya, avrada, ölmüşlere küfür edersen kim olursan ol çıkamazsın o sahadan. . Önce kendinize bir bakın. . .

SIRADAKİ HABER