banner198

Boksun Çankırı’daki öncülerinden Şefik Gümüş vefat etti!

Boks Çankırı İl Temsilcisi Şefik Gümüş vefat etti.

Boksun Çankırı’daki öncülerinden Şefik Gümüş vefat etti!
banner145

Çankırı Karatekin Hastanesinde pandemi tedavisi gören Boks Çankırı İl Temsilcisi, Gençlik Spor İl Müdürlüğünden emekli boks antrenörü, aynı zamanda Çankırı Ülkü Ocakları eski başkanı Şefik Gümüş (70) vefat etti.

Çankırı'da, 1968 yılında boksa başlayan 70 yaşındaki Şefik Gümüş, ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde eden çok sayıda sporcu yetiştirilmesine öncülük etmişti.

1975 yılında resmi olarak boks antrenörlüğüne başlayan evli ve 2 çocuk sahibi Şefik Gümüş, başarılarından dolayı 1977 yılında da Türkiye genelinde yılın antrenörü seçilmişti. Son 10 yıldır Çankırı Boks İl Temsilcisi olarak görev yapan Gümüş, 2017 yılında geçirdiği gırtlak kanseri ameliyatına kadar sporcularıyla birlikte antrenmanlara katılıyordu.

Şefik hocanın cenazesi Çankırı Mezarlıklar Müdürlüğünde Kovit-19 tedbirleri kapsamında kılınacak cenaze namazının ardından Sarı baba mezarlığında toprağa verilecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 13:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet ulusoy
ahmet ulusoy - 3 yıl Önce

Allh rahmet eylesin çok muhterem saygın çankırıya sevdalı iyi bir insan iyi bir sporcu ve egiticiydi mekanı cennet olsun
,

SIRADAKİ HABER