banner198

Bu ilçeler toprak sahadan kurtuluyorlar

Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. İdris Şahin’den bu ilçelere müjdeli haber geldi.

Bu ilçeler toprak sahadan kurtuluyorlar
banner145
Çankırı Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. İdris Şahin’den bu ilçelere müjdeli haber geldi.

 

Sahalarının toprak olması ve Çankırı amatör küme maçlarının kış aylarına rastlaması yüzünden karşılaşmalarını Spor Toto ve Şabanözü statlarında oynamak zorunda kalan ilçelere müjdeli haber Şahin’den geldi. Şahin, her hafta müsabakalarını seyirci desteğinde yoksun olarak deplasmanda oynayan Orta ve Kızılırmak ilçelerine Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası için ödeneğin ayrıldığını ve ihale aşamısına geçileceğini duyurdu.

 

Milletvekili Şahin yaptığı yazılı açıklamada, “Her ilçemize kısa sürede yapılacağını duyurduğumuz ‘Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Projesi’ çerçevesinde Orta ve Kızılırmak ilçelerimiz sentetik çim yüzeyli sahaları,  Şabanözü ilçemize ise şehir merkezine yapılacak olan üstü çelik konstrüksiyon ve branda kaplı halı sahaların ödeneği çıkmış bulunmaktadır.” dedi.

 

Projelerin detayları hakkında bilgi veren Şahin, “Tüm müştemilatıyla birlikte yapılacak bu sahaların inşaatı içerisinde tribün ve soyunma odaları da bulunmaktadır. Şimdiden İlçelerimize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

Bilindiği üzere daha önce Ilgaz ilçe stadı çim saha, Yapraklı, Çerkeş ve Şabanözü ilçe statları ise sentetik yüzeyli çim saha ile kaplanarak modernize edilmişti.   


Kurşunlu ilçe stadı ise ihale aşamasına gelmiş ancak çim yapılması tüşünülen tabanın bakım zorluğu nedeni ile projeden vazgeçilerek sentetik çim yüzeyli sahada karar kılınmıştı. Kurşulu statının da  ilerleyen süreçte projelendirilerek ihele aşmasına geçileceği öğrenildi. 


Projelerin tamamlanması ile birlikte  Korgun, Atkaracalar ve Bayramören dışında bütün ilçe statları sentetik yüzeyli çim sahayla kaplanmış olacak.

 


İhale aşamasına gecilecek sahaların ödenekleri ise şöyle;

Orta İlçesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası: 1.000.000 TL (Bir milyon Lira)

Kızılırmak İlçesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası: 1.000.000 TL (Bir milyon Lira)

Şabanözü İlçesi üstü çelik Konstrüksiyon ve branda kaplı halı saha: 450.000 TL (Dörtyüzellibin Lira)

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 22:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel TEKE
Yüksel TEKE - 9 yıl Önce


Sayın Vekilim, Şirin İlçem Eldivan'ı da lütfen unutmayın. Yapılan hizmet gönderilen ödenek her zaman size (+)olarak dönecektir. Selam ve Dua ile.

Eldivanlı
Eldivanlı - 9 yıl Önce

utanmazsanız sayın vekilim birde eldivan ilçesi var gelip yaptıgınız spor tesisine bakın bu memlekete saha yapmasanız halı sahada mı yapamazsınız bu memleketin insanları size hiç oymuvermedi de bunu hak ediyor yazıklar olsun

kurşunlu'lu
kurşunlu'lu - 9 yıl Önce

başkanım kurşunlu nerde

antrenor
antrenor - 9 yıl Önce

Sayin vekilimize tesekkur ederiz. Birde su Genclik Spor Mudurlugunu uyarsada bu spor toto sahasinin etrafina guzel bir cevre duzenlemesi yapilirsa cok guzel olacak

kurşunluyu kim takar
kurşunluyu kim takar - 9 yıl Önce

kurşunluya ayırdığınızı söylediğiniz 1 tirilyona yakın ödenek nerede.kurşunlunun adı bile anılmıyor..gerçi kurşunluya müstehak

savaş  akdemir
savaş akdemir - 9 yıl Önce

Kursunluya verilen sözleri unutmayın hazirana az kaldi ?

eldivan
eldivan - 9 yıl Önce

eldivan ilçe degilmi sayın vekilim

SIRADAKİ HABER