banner198

Çankırı Amatör Spor Camiası temsilcileri ASKF iftarında buluştu!

Çankırı Amatör Spor Camiası, Çankırı'da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Çankırı Amatör Spor Camiası temsilcileri ASKF iftarında buluştu!
banner145

Çankırı’daki Amatör Spor Kulüpleri İftarda Buluştu

Çankırı Amatör Spor Camiası, Çankırı'da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Celal Kaman tarafından organize edilen, 13 Nisan 2023 Perşembe günü Çankırı Büyük Otel’de düzenlenen iftara, Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman ve yönetim kurulu üyeleri, kentteki, ilçelerimizdeki bazı kulüplerin yöneticileri, sporcular ve diğer ilgililer katıldı.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman yaptığı konuşmada, iftara gelenlere, katılım sağlayanlara teşekkür ederek sözlerine başladı.

ASFK Başkanı Celal Kaman, yaptığı açıklamasında; “Çankırı il ve ilçelerimizde yürütülen sportif faaliyetlerimize emek veren değerli spor adamlarımıza katılımları ve spora katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonu düzenlememize vesile olup destek veren ve ilçedeki sportif faaliyetlere önemli hizmetler sunan Belediye Başkanlarımıza, spor ve sporcuya verdikleri destek ve katkılar dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyorum. Buluşmamız hayırlara vesile olsun inşallah." dedi.

Kaman yaptıkları iş birlikleriyle amatör spor kulüplerinin daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Bir araya gelindiğinde birçok sıkıntının aşılacağını aktaran Kaman, spor kulüplerine sağladıkları olanaklardan dolayı Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne minnettar olduklarını ifade ederek, “Sizlerle birlikte daha güzel hizmetler için çalışacağız” dedi. "Çankırı'mızda sporun yaşaması için elimizden ne geliyorsa yapmak için çalışacağız." diye konuştu.

Kaman “Düzenlediğimiz iftar yemeğinde değerli üyelerimiz ve spor dostlarıyla birlikte olmanın, yaşadığımız deprem felaketinden sonra bir nebze olsun güzel bir geceyi birlikte geçirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadık. Amacımız, Çankırı’da bütün spor paydaşlarını bir araya getiren bu etkinliklerin çoğalması ve her zaman olduğu gibi Çankırı ve ilçelerimizde sporda tıpkı eski günlerdeki başarıyı kovalayan bir şehir konumuna getirmek. Katılımından dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak’ta yemekte yaptığı kısa konuşmada, sporun bir toplumun canlı ve dinamik olmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri olduğunu, sosyallik gereği Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, amatör spora her zaman destek olduğunu ifade etti.

Görev süresi boyunca daima spor ve sporcunun yanında olup birçok hizmetler sunduğunu ifade eden Ak "Spor camiamıza ev sahipliği yapmaktan ve aynı sofrada ekmeği bölüşmekten büyük mutluluk duyuyorum,  göreve geldiğimde; ‘bizler amatör sporun itici gücü olmalıyız ve desteklemeliyiz. Bizimle birlikte Çankırı ve ilçelerinde birçok spor kulübü kurulmalı ve amatör ruhu yaşatmalıyız ve daha çok gencimizi spor ile buluşturmalıyız’ demiştik ve elhamdülillah bu konuda başarılı çalışmalar yaptığımızı görmek bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Gençliğe yapılan yatırımlar boşa gitmeyecektir. O nedenle birçok hizmeti gençlerimize ve spor camiamıza kazandırdık. Ayrıca İl genelindeki tüm takım ve sporcularımızı da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yenen yemek ve yudumlanan çayın ardından toplu fotoğraf çekimi ile program amacına ulaşarak son buldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER