banner198

Ilgazlı Kayakçılar Güç Topluyor

Ilgazlı Kayakçılar Güç Topluyor

Ilgazlı Kayakçılar Güç Topluyor
banner145
Alirıza İpek/Çankırı PostasıIlgazlı kayakçılardan oluşan 15 kişilik Alp disiplini kayak takımı kış hazırlıklarına Ilgaz Yıldıztepe Kayak merkezinde başladı.15 günlük güç geliştirme kampına giren kayakçılar, Antrenörleri Emre Erdem nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak günlük 2 antrenman yaparak yarışlara hazırlanıyor.


İlçe Gençlik hizmetleri Spor Müdürü Yurtkurtaran Dağdaş'ın destek verdiği çalışmalar, bayram tatiline kadar devam edecek.


Takım Antrenörü Emre Erdem Ilgaz Yıldıztepe’de 2500 metrelik alp disiplini kayak pistinin tamamlandığını belirterek" buna paralel kuzey disiplini yanında Alp disiplininde de çalışmalarımız başladı. Alt yapı sporcularımız hazır. Sezonun açılmasını büyük bir heyecanla bekliyorlar” dedi.


Emre Erdem verilen bu desteklerin kendilerini ve takımı çok iyi motive ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti."Ilgaz kayak takımı olarak 2012-13 kış sezonunda Çankırı’yı ve Ilgaz'ı en iyi şekilde temsil edip tüm yarışların ilk üçüne şimdiden aday olduğumuzu ilan ediyorum" dedi.


Alp disiplini yaz antrenmanların da büyük öneme sahip olan malzemelerin Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı ve Gazi Üniversitesi BESYO öğretim üyesi Doç. Dr. İmdat Yarım tarafından hediye edildiği öğrenildi. 


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2013, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER