banner198

280 Konut Sahibini buldu

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan 280 konutun kuraları düzenlenen törenle çekildi.

280 Konut Sahibini buldu
banner145
Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 280 konutun kuraları düzenlenen törenle çekildi.  


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Çankırı Belediyesi işbirliği ile başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 280 konutun kuraları Çekildi.


TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’in de katılımı ile Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekilişi sonunda 1.etap hak sahipleri C tipi 3+1,  FG tipi 2+1 veya B tipi 2+1 evlerine kavuştu.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende Başbakanlık Toplu Konut tanıtım filmi gösterildikten sonra Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Bayram Ergan bir konuşma yaparak, “280 konutun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu konutlarda oturacak vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.


Açılış konuşması sonrası kürsüye gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, İlimizde 2 bin 609 konut programlandığını, 150 trilyonluk bir yatırım planlandığını belirterek, “Çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyor, hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.



TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel yaptığı konuşmasında “Çankırı Kentsel dönüşüm ve gelişim projesi, TOKİ olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz önemli projelerden biridir. Projenin gerçekleşmesinde yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı iletmek isterim.
Tüm bu yatırımların memleketimize, milletimize hayırlı olmasını diler hepinize saygılarımı sunar, teşekkür ederim.” diye konuştu.



Milletvekili Av. İdris Şahin “Bıçakçı Dede’nin, Emir Karatekin’in komşularısınız” diye seslendiği hak sahiplerine daha büyük hizmetler getirmek için gayret edeceklerini belirtti.


Vali Vahdettin Özcan, “Son 2 yıldır Çankırı’daki 
kamu yatırım ödeneği 2 katrilyon liradır. Bu rakam önemli bir rakamdır. Buradan Sayın Başbakanımıza emeği geçen bütün Bakanlarımıza şükranlarımı sizlerin adına sunuyorum. Bu projeler çok önemli projelerdir. O itibarla bu projede görev alan tüm arkadaşlara, bürokratlara, görevlilere ve tabi ki bütün yüklenici arkadaşlara, çalışan işçilere, mühendis arkadaşlara ve o mahallelerde görevli arkadaşlara ve sizlere teşekkür ediyorum. Bu konutların sizlere ve ailenize hayırlar uğurlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.




Ardından Vali Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu’na çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

 
Daha sonra kura çekilişine geçildi ve hak sahiplerinin meraklı ve heyecanlı bekleyişi arasında gerçekleşen kura çekilişinde, ismi okunan vatandaşlar noter huzurunda çektikleri kuralarla evlerini belirledi.






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2013, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER