banner198

İsmail Acıpunar Güreş Federasyonu yönetim kuruluna girdi!

Çankırı Yarenspor Kulübü Başkanı, spor adamı İsmail Acıpunar, Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi.

İsmail Acıpunar Güreş Federasyonu yönetim kuruluna girdi!
banner145

Çankırı’da uzun yıllar Güreş Sporunun her kademesinde hizmette bulunan Çankırı Yarenspor Kulübü Başkanı, spor adamı İsmail Acıpunar, olimpiyat ikincisi, Dünya ve Avrupa Şampiyonu eski milli Güreşçi Şeref Eroğlu’nun listesinden Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu listesine girdi.

Türkiye Güreş Federasyonu 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda başkanlığa Şeref Eroğlu seçildi. Ankara'da yapılan genel kurulda 152 delegenin oyunu alan olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli güreşçi Şeref Eroğlu, Türkiye Güreş Federasyonu'nun yeni başkanı oldu. Eroğlu’nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında Çankırı Yaren Spor Kulüp Başkanı İsmail Acıpunar ve Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı yaşayan efsane Ahmet Taşçı’da yer aldı.

2015'ten itibaren başkanlık görevini yürüten Musa Aydın 107 oyda kalırken, bir oy geçersiz sayıldı. Aydın, sonuçlar resmi olarak açıklanmadan Şeref Eroğlu'nu tebrik etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2021, 23:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman Acar
Osman Acar - 2 yıl Önce

Kıymetli hocam Ismail Acıbunar'a hayırlı uğurlu olsun. Güreş sporuna verdiği emekler, yetiştirdiği sporcular ve antrenörler için teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER