banner198

Ünlü Drift Pilotları Lastikleri Çankırılılar İçin Yaktı

Çankırı, Drift sporuna ev sahipliği yaptı.

Ünlü Drift Pilotları Lastikleri Çankırılılar İçin Yaktı
banner145

Ünlü Drift Pilotları Lastikleri Çankırılılar İçin Yaktı

Çankırı, Drift sporuna ev sahipliği yaptı. Çankırı Belediyesi ve Sumutomo Rubber AKO Lastik Fabrikası iş birliği ile TOKİ Tuzlu Bağları pazar alanında gerçekleştirilen Drift Day şovunu çok sayıda vatandaş izledi. Etkinliğe Türkiye’nin en aktif Drift Pilotu Abbas Çimen ile Örge Pamukçu’nun performansları damga vurdu.
Türkiye’nin en aktif drift takımı ile piste ilk olarak Subaru BR 29 numaralı araçta Drift Pilotu Abbas Çimen beraberinde Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Toyota GT 86 numaralı araçta Drift Pilotu Örge Pamukçu beraberinde ise Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen çıktı. Drift heyecanına ortak olan Ayaz ve Esen, ünlü pilotlar ile birlikte drift attıktan sonra halkı selamladı. Varillere sıfır noktasında dönüş yaparak sekiz çizen drift pilotları, araçlarının lastiklerini Çankırılılar için yaktı. Tozu dumana katan gösteri,  vatandaşlardan büyük alkış aldı. Adeta asfaltı ağlatan pilotlar, gösterilerinin sonunda halkı selamlayarak spor tutkunu vatandaşlar ile birlikte objektiflere poz verdi.

“Çankırılıları Drift ile Tanıştırmak İstedik”
Drift gösterisinden önce açılış konuşması yapan Başkan Esen, “Bugün Sumotomo Rubber AKO Lastik Fabrikası yöneticilerimiz ile birlikte Çankırı’da ilk defa yapılacak farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Drift tutkunlarına unutulmaz bir gün yaşatmak, motor sporlarını hiç bilmeyenleri de drift sporu ile tanıştırmak istedik. Bugün aramızda bulunan ünlü Drift Pilotlarımızın performans dolu şovlarını hep birlikte izleyeceğiz. Sanırım bu sporun en fanatik tutkunlarından birisi de benim. O yüzden sizler gibi ben de büyük bir heyecan ile bekliyorum. Böylesine güzel bir organizasyonun paydaşı olmaktan da çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm seyircilerimize adrenalin dolu nefes kesen anlar diliyorum.” dedi. 
Sumotomo Rubber AKO Lastik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Toshihiko Komatsu, Çankırılılara Türkçe seslenerek, böyle bir etkinlikte Çankırılılar ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Kumatsu, gösteride kullanılan Japon araçlarını da tanıttı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER