banner198

Çankırılı Pazarcının İmamoğlu ile PKK atışması gündem oldu!

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine 2 gün kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile pazarda kıyafet satan Çankırılı işportacı Mehmet Özdemir arasında PKK tartışması yaşandı.

Çankırılı Pazarcının İmamoğlu ile PKK atışması gündem oldu!
banner145

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine 2 gün kala İstanbul’da seçim çalışmalarını bugün Bayrampaşa’daki bir pazarda yürüten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile pazarda kıyafet satan Çankırılı işportacı Mehmet Özdemir arasında PKK tartışması yaşandı.

Pazarda bulunan vatandaşlarla selamlaşan Ekrem İmamoğlu’na bir pazarcı ise PKK göndermesi yaparak ‘PKK’lı olanları istemiyorum’ diye bağırmaya başladı.

Ekrem İmamoğlu ile restleşen Çankırılı pazarcı, tezgahın üzerine çıkarak İmamoğlu’na “sen PKK’lısın” diye bağırarak terör örgütü üyesi olmakla suçladı.

Ekrem İmamoğlu, önce vatandaşla konuşmaya çalıştı ancak hakaretler devam edince İmamoğlu, pazarcıyla girdiği tartışmada, "Sen ahlaksızın tekisin, haysiyetsizsin, terbiyesizsin" sözleriyle ağır hakaretlerde bulundu. Pazarcıda “Ben Çankırılıyım, Ben Anaodulu’dan geldim. Asıl sen ahlaksızsın. Bu sözlerin hepsini sana iade ediyorum” diye cevap verdi.

İmamoğlu’nu PKK’lı olmakla suçlayan Mehmed Özdemir, İmamoğlu’nun şikâyeti üzerine ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kutuplaştırdılar
Kutuplaştırdılar - 12 ay Önce

Gene Çankırı adına utandık akpli olmayan herkes terörist bunlara kalsa

Yaren
Yaren - 12 ay Önce

Biz gurur duyduk demokrasi bu degilmi hani ozgurluk hemserimizin yanindayiz

Helal sana Mehmet Abi
Helal sana Mehmet Abi - 12 ay Önce

Mehmet abi haklı adam pkk lı.. eşiyle beraber pkk lilara zafer işareti yapan İmamoğlu değilmi..

Bayrakçı
Bayrakçı - 12 ay Önce

Çankırı adına pazarcı Mehmet'e gurur duyuyoruz yolu açık olsun

Salih Saglam
Salih Saglam - 12 ay Önce

Mehmet resi seninleyiz. Gurur duyduk. PKK güzellemesi yapan her adama verilmesi gereken cevap.

Faruk Karatatar
Faruk Karatatar - 12 ay Önce

Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın sahte/montaj videoları amacına ulaşmış demek ki...

Mehmet
Mehmet - 12 ay Önce

Devlet.pkk.lıyı yakalayıp içeri atar.Sokakta gezdirirmi.Gezdirirse devletde pkk.yı korumuş olur.Devletin güvenlik güçleri savcı hakimleri var.
Her önüne gelen birbirine terörist pkk.lı fetöcü ışıd.vs ile suçlarsa karmaşa çıkar.Halk yoktan yere suçlu terörist olur.
İşte siyasetcilerin savcı hakim gibi konuşmaları vatandaşı nasıl etkiliyor.
Devlet ne güne duruyor diye aklına gelmiyor vatsndaşın

Bak hele sen
Bak hele sen - 11 ay Önce

Gene çankırı adına utandık diyen şahıs sen ve senin gibi hemşehrilerimşz çıktıkça yüzümüz kızarıyor Ahi evran ocaklı biz Yarenlerin yüzü kararıyor chp islam düşmanına oy verirken utanmadın hdp teröristine oy verirken utanmadın teröristlerin kuyruğuna takılıp ülkeyi 25 eyalete böleceğiz seloyu çıkarıp aponun heykelini dikeceğiz diyenlere oy verirken utanmadın Şehidlerimin kemiklerini sızlatırken utanmadında Aslanlar gibi çıkıp gerçekleri söğleyen yiğit hemşehrindenmi utandın yahu sen git bi kanını ölçtür kökün bizansranmı yunanistandanmı ermenistandanmı geliyor bre meşin suratlı


SIRADAKİ HABER