banner198

Çankırılı sağlık memurunun enkazda cansız bedenine ulaşıldı!

İzmir depreminde enkaz altında kalan Doğan Sert‘in (44) 94 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Çankırılı sağlık memurunun enkazda cansız bedenine ulaşıldı!
banner145

Çankırısağlık memurunun cansız bedenine ulaşıldı

İzmir depreminde enkaz altında kalan Doğan Sert‘in (44) cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde çöken Barış Sitesi'ndeki binalarda iki kişi enkazda kaldı. Nerrin Erakman ve Doğan Sert isimli vatandaşlara binalarda yaşanan çökme sebebiyle ulaşılamıyordu. İki kişiden biri olan Doğan Sert'in yapılan çalışmalarda depremin üzerinden 94 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Çankırı Yapraklı Doğanbey köyü nüfusuna kayıtlı Doğan Sert, 6.9 büyüklüğündeki depremde Barış sitesindeki dairesinde enkazı altında kalmıştı Bu sabah saat 13.00 sıralarında arama kurtarma ekipleri 44 yaşındaki Doğan Sert’in cansız bedenine ulaştı.

Nöbete gitmeden önce eve girmiş -

İzmir'de görevli sağlık memuru Doğan Sert (44),hemşire eşi ve iki çocuğu ile dışarıya çıktı ancak daha sonra eşi ve çocuklarını bırakarak nöbete hazırlık yapmak için Barış Sitesi D Blok 1. kattaki evine gitti. Evinde kıyafetlerini hazırlayıp nöbete gitmeyi planlayan Sert, bu sırada depreme yakalandı.

Ne olmuştu?

Zeminde bulunan dükkan ve üstündeki bir kat tamamen çökmüş durumda olduğu için kısmi yıkım gerekleştirilmesine karar verilmişti. Binalara tıraşlanma işlemi uygulandıktan sonra molozları çıkararak kurtarma çalışmaları başlatıldı.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 22:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Allah Rahmet etsin
Allah Rahmet etsin - 3 yıl Önce

Allah Rahmet etsin. Mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER