banner198

Emel Pırlantanın Muhteşem Kolyeleri!

https://www.emelpirlanta.com/ ailesi olarak pırlanta dünyasında tecrübemiz ile çalışmalarımız zaman doğrultusunda anbean yenilenmeye devam etmektedir.

Emel Pırlantanın Muhteşem Kolyeleri!
banner145

Emel Pırlantanın Muhteşem Kolyeleri!

https://www.emelpirlanta.com/ ailesi olarak pırlanta dünyasında tecrübemiz ile çalışmalarımız zaman doğrultusunda anbean yenilenmeye devam etmektedir. İlk kuruluş yılımız olan 1989 yılı ile birlikte bu yolculuğumuz da yılları arkamızda bıraktık ve vizyonumuzla geleceği hedef aldık. Yenilen sitemiz ve hizmetlerimiz ile birlikte bu kapsamda satışlarımız günden güne artmakta rlanta kolye ve tüm pırlanta ürünlerinde hem kaliteli hem de en uygun ürünleri sizlerle buluşturmaktayız.

Emel Pırlanta Hem Kaliteli Hem de Uygun Fiyat

Öncelikle tüm kargolarımızı ücretsiz olarak sizlere teslim ediyoruz. Bu kapsamda hem mağazadan daha uygun alışverişi bizlerle gerçekleştirebiliyor hem de ekstre ücretler ile karşı karşıya kalmıyorsunuz. Kargodan söz açılmışken tüm ürünlerimizin sizlere biran önce ulaşması için ekipmanımızı ve personelimizi bu işe yoğunlaştırmaktayız. Yani satın aldığınız ürünün aynı gün içerisinde kargoya vermek en büyük hizmetimiz. Stok da olmayan ürünlerin ise yine hemen sizlerle buluşması için de üretim temin ve kargolama süresini yine hızlandırmak en büyük gayemiz. Aldığınız ürünler stok da yoksa bile maksimum; üretimle birlikte 5 gün içerisinde kargoya verilmiş olacaktır. Genelde stok da olmayan ürünler için bu süre ertesi gün kargo olarak gerçekleşmektedir. Firmamız bünyesinde zümrüt kolye, ve tüm kolye çeşitlerimiz de yer almaktadır.

Bunun yanı sıra sitemizi incelediğiniz de diğer dikkat çeken hizmetimiz ise ücretsiz yüzük ölçümü hizmetidir. Satın almış olduğunuz yüzüklerin ölçümleri ücretsiz olarak istisnasız yapılmaktadır. Yakut kolye türlerinde de bu ölçümler artık yapılmaktadır.

Sitemizde yapmış olduğunuz tüm alışverişleriniz güven konusu tavizsiz olarak ele alınmış olup, 3D Güvenli Alışveriş ile kredi kartı bilgileriniz kesinlikle site veri tabanımızda kayıt altında tutulmamaktadır.

Yine sitemizden aldığınız tüm ürünler tarafınıza fatura ile birlikte ulaştırılmaktadır. Ayrıca garanti belgesi bu fatura ile birlikte sizlere ulaşmaktadır.

Aldığınız tüm ürünler mücevher kutusu ile birlikte özel paketlerle ile ve hediye verilecek şekilde sizlere ulaştırılmaktadır. Tüm bunların yanı sıra memnun kalmadığınız ürünler için iadelerinizden ücret almamaktayız.

Pırlanta Garanti Kapsamı Ne Kadardır?

Bu doğrultu da yine firmamız sizlerin aldığınız her ürünü ömür boyu kullanmanız için hizmet vermektedir. Yani aldığınız tüm ürünler firmamız garantisi ile koruma altında olacaktır. Yıllar bile geçse ömür boyu bakım garantisi ile aldığınız pırlantalar hep yeni kalacaktır. Bakım ve onarım garantisi altında aldığınız bu pırlantaların garantisi süresi ömür boyu olarak güncellenmiştir. Ömürlük pırlantaları kullanmanız artık mümkündür.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2021, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER