banner198

Ev Dekorasyonunda Sehpa Örtüsü Modellerinin Yeri

Ev Dekorasyonunda Sehpa Örtüsü Modellerinin Yeri

Ev Dekorasyonunda Sehpa Örtüsü Modellerinin Yeri
banner145
Evlerde gerek dekorasyon amaçlı gerekse işlevi için pek çok eşya kullanıyoruz.  Hemen her evde çok fazla kullanılan ürünlerden biri de değişik modelleri ve ebatlarıyla sehpalardır. Orta sehpaları ve servis sehpaları özellikle çay saatlerinde ve misafir ikramlarında evlerdeki yardımcılardır. 


Genellikle salonlarda kullanılan büyük ebatlı ve şık sehpa türlerine orta sehpa deniyor. Orta sehpalar günümüzde oldukça farklı modelleriyle çok daha işlevsel bir hale geldi.


Servis sehpaları değişen ebatlarda taşınabilir sehpalardır. Koltuk yanı sehpaları ise genellikle kanepe ya da koltuk kenarlarında bitik olarak kullanılır.


Sehpanın modeli ne olursa olsun dekorasyon amacıyla bir örtü ile kullanılmaktadır.


Sehpa Örtüsü Modelleri


Sehpaları daha şık göstermek ve evin dekorasyonuna uyumlu olmasını sağlamak için kullanılan pek çok örtü modeli bulunuyor.


Sehpa örtüsü
modelleri arasında en çok bilinen geleneksel dantelli örtülerdir. Hala çok fazla kullanılan bu örtüler oldukça nostaljik ve şık havalar yaratabiliyor.


Geleneksel örtüler yerine daha modern örtüler tercih edenler içinse tamamen boncuk işleme olarak tasarlanan ürünler bulunuyor.Ev dekorasyonunda küçük dokunuşlar olan örtüler arasında patchwork örtü modelleri de oldukça modern ve spor bir hava yaratmaya yardımcı oluyor.


Bunların yanı sıra yeni nesil tekstil ürünleri ile yapılan tüllü ya da boncuklu sehpa örtüsü modelleri de genellikle takım halinde tüm salon mobilyaları için sunuluyor.


KAYNAK:
http://www.englishhome.com.tr/sehpa-ortusu
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER