banner306
banner198

Uyduruk Tesisattan Kameraman Elektrik Akımına Kapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ihmalkârlığı, Ordu ALTAŞ TV kameramanı Bahadır Bedir’in elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmasına yol açtı.

Uyduruk Tesisattan Kameraman Elektrik Akımına Kapıldı!
banner145

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ihmalkârlığı, Ordu ALTAŞ TV kameramanı Bahadır Bedir’in elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmasına yol açtı.

İstanbul’da düzenlenen Ordulular Günü’nde canlı yayın için hazırlık yapan kameraman elektrik akımına kapıldı. Kalbi duran kameraman Bahadır Bedir hastanede doktorların mücadelesiyle tekrar hayata döndürüldü.

Maltepe Sahilde düzenlenen Ordulular Günü etkinliğinin açılış törenini canlı olarak yayınlayacak olan ALTAŞ TV’nin ekibi hazırlık yaparken Kameraman Bahadır Bedir kameraya bağlı kabloların kısa devre yapması nedeniyle elektrik akımına kapıldı. Yere yığılan kameraman Bedir’e ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Kalbi duran Bedir, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar Bedir’in duran kalbini tekrar çalıştırmak için adeta zamanla yarıştı. Kalbi tekrar çalışan ve hayati tehlikeyi atlatan Bedir yoğun bakım ünitesine alındı.

Benzer bir olay geçtiğimiz yıl da yaşanmıştı. Yine etkinlik alanında Tanıtım Günlerine hazırlanılırken, bir kişi elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmıştı. Yaşanan bu olaya rağmen tedbirlerin artırılmaması, hatta tedbir alınmaması tepkiye neden oldu. Ordu ALTAŞ TV, yapılan bu ihmalkârlık sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye vereceğini bildirdi.Yaşanan talihsiz kaza medya camiasındada büyük üzüntü ile karşılandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 15:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
METİN KOÇ
METİN KOÇ - 5 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANI CENNET OLSUN.

BURAK
BURAK @METİN KOÇ - 5 yıl Önce

ADAM ÖLMEMİŞ EMMİ SEN BAŞ SAĞLIĞI DİOSUN.. ::)

İNSAN
İNSAN - 5 yıl Önce

İNSANA DEĞER YOK TÜRKİYE DE.BÖYLE DERNE ÇATMA TESİSATMI OLUR.BURADA İHMAL VAR,BUNUN SORUMLULARI CEZALANDIRILMALI.BEDİR AİKESİNE GEÇMİŞ OLSUN DİYOR,YEĞENİMİZ BEDİRHAN A ALLAH'TAN ŞİFA NİYAZ EDİYORUM

Hasan TUTKUN
Hasan TUTKUN - 5 yıl Önce

BEDİR AİKESİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM.ALLAH TAN YEĞENE ACİL ŞİFALAR NİYAZ EDİYORUM.BUNDA İHMALİ OLANLAR GEREKLİ CEZAYI ALMALI.BÖYLE DERME ÇATMA TESİSATMI OLUR.INSAN HAYATI BU KADAR DEĞERSİZMİ.YAZIK.ÇOK YAZIK.

Hasan Tutkun
Hasan Tutkun - 5 yıl Önce

Allah aşkına bu nasïl tesisat,koskoca İstanbul belediyesi bu derme ÇATMA tesisatı nasıl kullanıma açar.İ nsan hayatı bu kadar kıymetsiz olmamalı.Bahadır Bedir yeğen sen güçlüsün ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH AYAĞA KALKACAKSIN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner304