banner306
banner198

Çankırı'da köprü demir korkuluklarını çalan hırsız tutulandı!

Çankırı’da köprü korkuluk demirlerinin çalan hırsızlar JASAT dedektiflerinin kapsamlı çalışması sonucu yakalandı.

Çankırı'da köprü demir korkuluklarını çalan hırsız tutulandı!
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde 7 ay önce Saçak Beldesi Yalıözü Mahallesi girişinde bulunan köprü korkuluk demirlerinin çalan hırsızlar JASAT dedektiflerinin kapsamlı çalışması sonucu yakalandı.

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında son dönemde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik Çankırı İl Jandarma Komutanlığı/Asayiş Şube Müdürlüğü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT/Jandarmanın Dedektifleri) ve Çerkeş İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Dedektiflerce yürütülen titiz ve kapsamlı çalışmalar kapsamında; 2021 yılı Eylül ayı içerisinde Yalıözü Mahallesi girişinde bulunan köprü korkuluk demirlerinin çalınması olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen iki şüpheli şahıs yakalandı.

Çerkeş Adliyesinde mahkemeye çıkartılan şüphelilerden S.Ç tutuklanarak Karabük T Tipi Ceza evine konuldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2022, 12:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamil Diktaş
Kamil Diktaş - 2 yıl Önce

Saçak Beldesi Yalıözü Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Suçluları bulan JASAT dedektiflerini ve yetkilileri tebrik ediyorum. Yazık ya bu kadar mı düştünüz alçak hırsızlar. Kamu malını çalmak ne demek. Ya o köprüden çocuklar, ihtiyarlar düşse. Anlamadığım bu korkulukları kesip mi almışlar sonra nasıl kime satmışlar. Ya Allah Ne değişik insanlar var.

SIRADAKİ HABER

banner304