banner198

Çankırı'da silahlı kavga! 1 ölü, 5 yaralı...

Çankırı'da silahlı bıçaklı kavgada 1 kişi öldü 5 kişide yaralandı.

Çankırı'da silahlı kavga! 1 ölü, 5 yaralı...
banner145

Çankırı'da iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada can kaybı meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; olay saat: 18.10 sularında Ankara karayolunda bulunan galericiler sitesi önünde meydana geldi. İki grup da yer alan bazı kişiler arasında bir gün önce yaşanan kavganın ardından taraflar yeniden karşı karşıya geldi. Ortaya atılan iddialara göre olayda hayatını kaybeden Murat K. ve arkadaşları bıçakla karşı gruptan Mehmet U. ve Ahmet A.’yı yaraladı.  Arkadaşlarının yaralandığını gören İsmail K. içinde bulunduğu otomobilden havaya ateş etmeye başladı. Karşı grubun kendisine doğru yöneldiğini gören İsmail K.’nın, Murat K., Yusuf K., ve Erol K.’nın üzerine doğru rastgele ateş etmeye başladı.

1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı -

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Murat K., Yusuf K., Erol K. sağlık ekipleri tarafından Çankırı Devlet Hastanesi'ne Mehmet U. Ve Ahmet A. ise Özel Karatekin Hastanesine kaldırıldı. Olayda ağır yaralanan Murat K. (33) Çankırı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanan şahısların tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kavgada silah kullanan İsmail K. olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 22:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Devran
Devran - 4 yıl Önce

Cankirinin neresinde? Hangi gün hangi saat? Ayrintili bir haber yok.

Kirli
Kirli - 4 yıl Önce

Çankırı dediğin küçücük yer zaten.

Mesut şentürk
Mesut şentürk - 4 yıl Önce

Cumartesi akşam saat 6 da olay olmuş ankaraya yolu üzeri bp benziniyim orda

SIRADAKİ HABER