banner198

Çankırı Merkezli suç örgütüne Emniyetten operasyon!

Çankırı Merkezli organize suç örgütüne Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şafak operasyonu yapıldı.

Çankırı Merkezli suç örgütüne Emniyetten operasyon!
banner145

Çankırı Merkezli organize suç örgütüne Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şafak operasyonu yapıldı.

Çankırı Merkez ve ilçelerinde N.EMLAK, A.EMLAK, O.EMLAK isimlerinde emlakçılık, galericilik, hayvancılık ticari faaliyeti adı altında şahit ailesi başta olmak üzere çok sayıda vatandaşın dolandırıldıklarına yönelik şikayetler üzerine polis harekete geçti. Edinilen bilgiye göre; 11 ay boyunca teknik takipte bulunan emniyet ekipleri adresleri belirlenen 21 zanlının ev ve işyerlerine eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi.

Operasyonda gözaltına alınan R.A., F.K., M.A.E., S.Ş., E.E., O.Ç., E.Ç., C.A., F.Ş., N.S.G., E.Ç., B.B.A., E.Ö., Z.K., Y.A., A.S., İ.İ., G.K., M.G., Ş.K., A.A. isimli toplam 21 zanlı,Çankırı Devlet Hastanesine götürülerek Kovid testine alındı. Zanlıların Hastanedeki işlemleri halen devam ediyor.

Zanlılar hakkında tehdit, tefecilik, dolandırıcılık, karşılıksız senet gibi çok sayıda suça karıştıkları öne sürülüyor. Bugüne kadar bu örgüt tarafından hayvan, ev, araba ve para gibi mal varlıkları dolandırılan ancak korkularından adli makamlara başvurmayan vatandaşların haklarını aramaları, mağduriyetlerinin giderilmesi için Çankırı Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları istendi.

Zanlıların Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk'ün ailesinide dolandırdıkları ortaya çıktı. Kırıkkale’de besicilik yapan şehit ailesi, 12 ineği internet üzerinden satışa çıkarması sonucu dolandırıcıların tuzağına düştüğü ifade ediliyor.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 03:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat toprak
Sedat toprak - 4 yıl Önce

Alacaği olan herkes tek tek tesbit edilmeli

SIRADAKİ HABER