banner198

Çankırı Valiliği Dodurga’da ‘kanlı gömlek’ iddiasına açıklık getirdi

Çankırı Valiliği Dodurga’da ‘kanlı gömlek’ iddiasına yazılı basın açıklaması ile açıklık getirdi.

Çankırı Valiliği Dodurga’da ‘kanlı gömlek’ iddiasına açıklık getirdi
banner145

Çankırı Valiliği Dodurga’da ‘kanlı gömlek’ iddiasına açıklık getirdi

Sekiz yıl aranın ardından mahkeme kararıyla belediye statüsünü tekrar kazanan Orta İlçesi’nin Dodurga Beldesinde seçim çalışması yapan Adalet Partili kadınların kaldığı misafirhane önünde kanlı gömlek bulundu.

Sosyal medyada seçimler nedeniyle tehdit mesajı verildiği iddialarının yayılması üzerine Çankırı Valiliği kamuoyuna yazılı açıklamada bulundu.

Olayla ilgili valilik açıklaması şöyle:   

Orta İlçemiz Dodurga Beldesinde, 25 Haziran 2022 günü saat: 17:00 sıralarında seçim faaliyeti yürüten Adalet Partisinin kadın çalışanlarının kaldığı misafirhanenin girişine kanlı bir ceket bırakıldığı yönünde ihbar alınmıştır.

İhbar sonucunda bahse konu durum nöbetçi savcıya bildirilmiş ve derhal araştırmaya başlanılmıştır. Yapılan araştırmada kanlı ceketi misafirhanenin girişine F.K. isimli bayanın bıraktığı anlaşılmış, F.K., torunları ile beraber küçükbaş hayvan kestiklerini ve dinlenmek için söz konusu misafirhanenin merdivenine oturduklarını beyan etmiş, merdivenin soğuk olmasından dolayı üzerine oturmak için ceketi merdivene koyduğunu ve orada unuttuğunu beyan etmiştir. Adalet Partisi yetkilileri konuyla ilgili herhangi bir şikayetlerinin olmadığını beyan etmişlerdir.

Dodurga Beldemizde yapılacak olan seçimin güven içerisinde gerçekleşmesi için gerekli tüm tedbirler sürekli ve eksiksiz olarak alınmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2022, 23:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304