Şabanözü Ak Parti ilçe başkanı Bahri Nalbant, AK Parti’den Şabanözü Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.


Burada bir açıklama yapan Nalbant, belediyeciliğin bir hizmet işi olduğunu, bir hizmet sevdalısı olarak insanlara faydalı olmayı kendisine şiar edinen bir işi olarak başta gönülleri kazanmak için adaylığa talip olduğunu belirterek, “biz birlik beraberlik içerisinde ortak akıl ile sorunları birebir çözmeye, halkın ve Hakkın rızasını almaya talip olduk. Bizler hizmet ettiğimiz toplumun değerlerini önceliklerini bilmeliyiz ve elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.




Basın Açıklaması şöyle:


Çok Değerli Ak Parti Şabanözü İlçe teşkilatı


Çok değerli Şabanözü'nün güzel halkı


Hanım efendiler Beyefendiler ve çok değerli basın mensubları


Buraya toplanmamızın sebebi Şabanözü Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına başvurusunu yapmak için toplanmış bulunuyoruz.


Hepinize hoş geldiniz der Muhabbet ve Saygılarımı sunarım.


Sizleri burada görmek beni çok mutlu etti. Vermiş olduğunuz bu desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.


1954 Karaören Mahallesi doğumluyum.Tahsil hayatımı Ankarada tamamlamış bulunmaktayım.Ziraat Bankasında 1977 yılında göreve başlayıp 28 yıl görev yaptıktan sonra Ziraat Bankası Çankırı Şubesi Müdürlüğünden 2005 yılında emekli oldum.2006-2010 yıllarında yaklaşık 5 yıl yine Çankırı’da Oyak bank ve İng bank ta Müdür olarak görev yaptım.Banka sektöründe 32 yıl çalıştım.32 yıl hizmetimin son 16 yılı idarecilikle geçmiş olup 2011 yılında gönül verdiğim Ak Partinin Şabanözü İlçe Başkanlığına seçildim. Yaklaşık iki yıldan bu yana parti teşkilatında görev yapmaktayım. Yapmış olduğu hizmetlerden güzel işlerden memnun olduğumuz gönülden bağlı bulunduğum partimden siz Şabanözü nlülere daha çok hizmet etmek niyeti ile Belediye Başkan Aday Adaylığına bugün sizlerin desteği ile müracaat etmekteyim. Bu 32 yıllık tecrübemi çok sevdiğim Şabanözü ne dolayısı ile sizlere hizmet etmek için  bu göreve talip olmuş bulunmaktayım.


Başbakanımız ve dünya lideri Sayın  Recep Tayip Erdoğan’nın da dediği gibi Biz sizlere efendi olmaya değil sizlerin hizmetkarlığına talibiz. Eğer Allah kısmet eder Partim beni aday gösterirse bende Şabanözü Merkez ve mahallelerine hizmet için sabırsızlanmaktayım. Biz Ak Patinin bir ferdi olarak partimize yakışan partimizin adını temsil eden Adaletin Hakkın ve Hukukun savunucusu olacağız . Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir partinin ferdi olarak Allah nasip eder Belediye Başkanı seçilirsem tüm Şabanözü’nün ve Şabanözü halkının Belediye Başkanı olacağım hakkı hukuku ve adaleti sağlayan bir Başkan olarak görev yapacağıma sizlere söz veriyorum.


Şu an burada gördüğüm topluluktan da anladığım kadarı ile Şabanözü Halkı YENİ BİR YÜZ ,YENİ BİR ÇEHRE ,YENİ BİR YÖNETİM ,YENİ BİR HEYECAN yani kısacası DEĞİŞİM istiyor.      


Sevgili Şabanözü lüler adaylığım kesinleştiğinde Şabanözü merkez ve mahalleleri için projelerimi açıklayacağım bugüne kadar ihmal edilmiş insan odaklı projeler başta olmak üzere bir çok proje ile karşınıza çıkacağız. Sizlerin hizmetinde olacağımızı Allahın izni sizlerin desteği ile Şabanözü’nü Çankırı’nın 1 numaralı ilçesi yapacağımıza ilçemizin sosyal kültürel ekonomisi ve siyaseti ile örnek bir ilçe olacağımızı geçmişten dersler alarak devamlı ileri ye bakacağımızı Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu bu ekibin vizyon ve ufku olan kişilerden oluşacağını kimsesizlerin kimsesi olacağımıza söz veriyoruz.


Şabanözü’nün ve mahallelerimizin geleceğine birlikte karar vereceğiz.


Ahlaklı bir siyaset yapıp ve şeffaf ve açık bir politika izleyeceğiz. Bizler bu göreve makam mevkii mal mülk edinmek için değil Allahın ve sizlerin rızasını kazanmak için bu göreve talibiz. Hedefimiz Şabanözü’nü 2023’e  hazırlamak ve Şabanözü’nü layık olduğu yere getirmektir.

Editör: Haber Merkezi