banner198

Sanal Ofis Nedir ?

Sanal Ofis Nedir ?

Sanal Ofis Nedir ?
banner145

Teknolojinin gelişmesi ve girişimciliğin her geçen gün artmasıyla beraber iş dünyası da kendi içerisinde hem gelişmeye hem de dönüşmeye başlamıştır. Bu dönüşümlerden birisi de sanal ofis düzeni olarak ortaya çıkmıştır.

 Sanal Ofis Nedir?

 Sürekli olarak kullanılan ve iş yapılan bir ofis olmadığı halde yasal iletişim, adres, kargo ve sekreterlik hizmetlerinin alınıyor olması durumudur.

 Sanal Ofis Hizmetlerine Kimler İhtiyaç Duymaktadır?

 1. Girişimciler

 2. Freelance Hizmet Sunanlar ( Proje Bazlı Çalışanlar )

 3. Danışmanlık Hizmeti Veren Firmalar

 4. Denetim Hizmeti Veren Firmalar

 5. Home - office Çalışanlar

 Sanal Ofis Hizmetlerinin Kapsamı Nelerdir?

 Sanal ofis hizmetlerinin sağlamış olduğu en iyi olanaklardan birisi de ihtiyaç durumuna göre istenilen hizmetin alınabilmesidir. Örneğin; sadece kargo işlemleri için ya da kartvizit üzerinde yer alması için adres alımı yapılması sanal ofis hizmetlerinin kapsamı dahilindedir. İhtiyaçlar dahilinde belirlenen sanal ofis hizmeti için gerekli olan maliyet de taleplerle doğru orantılı olacak şekilde yükselecek ya da azalacaktır.

 Kapsamlı olacak şekilde seçilen sanal ofis hizmetlerinde ise telefon hattı, telefonlara bakma, yasal adres ibrazı gibi birçok kolaylık sunulmakta olup; yasal işlemler için en uygun fiyatlı çözümler sunulmaktadır.

 Ek olarak sanal ofis hizmetlerinden yararlanan firmalara ya da kişiler ihtiyaçları doğrultusunda indirimli toplantı odası kiralayabilme gibi birçok avantajdan da yararlanabilmektedirler.

 Sanal Ofis Hizmetleri Yasal mıdır?

 Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına göre şirket kurulabilmesi için yasal olan sabit bir adres belirtilmelidir. Bunun en önemli nedeni ise maliye ya da vergi dairesinin ihtiyaç duyulması halinde belirtilen adrese tebligatta bulunması gereken durumlar olabilmektedir. Sanal ofis hizmetlerinde de kişiye ya da şirkete özel doğru adres bilgisi paylaşıldığı için sanal ofis hizmetleri yasaldır.

 Sanal Ofisin Avantajları Nelerdir?

 Kişi ya da şirketler için sanal ofis hizmetinin en önemli avantajı ekonomik olmasıdır. Bir diğer avantajı ise ofis adresi olarak ev adresi vermek yerine firmaya özel adres belirtilmesinin müşteriler açısından daha profesyonel ve prestijli olmasıdır. Ek olarak sanal ofiste klasik ofislerde başınıza gelebilecek ekstra maliyetler de olmayacaktır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2019, 03:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER