Ankara Keçiören Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak olan toplantı, Çankırı sivil toplum yapısının en kapsamlı organizasyonlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Genel kurul, Konfederasyon Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın liderliğinde gerçekleşecek. Etkinlik, Çankırı ile gönül bağı taşıyan binlerce kişiyi bir araya getirecek. Katılımcılar, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Çankırı’nın geleceğine dair fikir alışverişinde bulunacak. Kongrede ayrıca, demokratik seçim süreçleri, yönetim değerlendirmeleri ve stratejik planlamalarla konfederasyonun önümüzdeki dönem yol haritası belirlenecek.

Konfederasyon yetkilileri, genel kurulun aynı zamanda güçlü ve sürdürülebilir bir kurumsallaşmanın da başlangıç noktası olacağını vurguluyor. Katılımcı delegelerin önerileriyle hem Çankırı'nın hem de Çankırılıların sosyal ve kültürel temsiliyetinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

“Üç bine yakın hemşehrimizle geleceğimizi belirleyeceğiz”

11 federasyonu bünyesinde barındıran Çankırı Dernekler Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Kaptan Mustafa Can, yaklaşan kongreyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Çankırı’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı Çankırı’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

“Üç bine yakın Çankırılı hemşehrimiz ve değerli delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecek bu büyük buluşmada birliğimizi, geleceğimizi ve yol haritamızı hep birlikte belirleyeceğiz.”

Tüm basın mensupları, sivil toplum kuruluşları ve Çankırılılar bu önemli buluşmaya davet edildi.

Çankırı Konfederasyonu Genel Kurul

Kaynak: Bülten