Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni Programı, Çankırı’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

“41 Kere Maşallah” temasıyla düzenlenen program kapsamında 41 çocuğun sünnet düğünü yapılırken, çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

Kalfat'tan örnek dayanışma modeli: Cenaze sahiplerinin masrafı kaldırıldı
Kalfat'tan örnek dayanışma modeli: Cenaze sahiplerinin masrafı kaldırıldı
İçeriği Görüntüle

Programa Çankırı Valisi Sayın Hüseyin Çakırtaş, il protokolü, vatandaşlar ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Sultan Süleyman Camii’nde gerçekleştirilen dua programıyla başlayan etkinlikte, katılımcılar daha sonra Tuz Mağarası gezisi ve şehir turu programına katıldı.

Günün devamında düzenlenen sünnet şöleninde çocuklar için çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çankırı Yaren Ekibi’nin gösterileri ve birbirinden renkli etkinliklerle devam eden programda çocuklar gönüllerince eğlendi.

Ailelerin mutluluğuna ortak olduğu şölen, birlik ve beraberlik görüntülerine sahne olurken, çocuklara yönelik hazırlanan etkinlikler büyük ilgi gördü. Program kapsamında sünnet olan çocuklara bisiklet ve çeşitli hediyeler takdim edilerek mutlulukları taçlandırıldı.

Geleneksel sünnet şöleni, çocukların yüzlerinde tebessüm oluştururken aileler ve katılımcılar için de anlamlı bir gün olarak hafızalarda yer aldı.

41 Cocuk Sünnet Töreni1

Muhabir: Günnur Şeker