Çankırı’da 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla, geçmişten bugüne din hizmetlerinde bulunmuş ve ahirete irtihal etmiş din görevlileri ile dini müesseselerin inşa ve ihyasına maddi ve manevi katkı sunan hayır sahipleri için Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası Programı düzenlendi.

Ulu Camii’nde gerçekleştirilen programa Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, İl Müftü Yardımcıları Tahsin Yazgan ve Sadık Aydoğan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayan programda Mevlid-i Şerif okundu. Cami cemaatinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, din hizmetlerine ömürlerini adayan görevliler ile dini müesseselerin yaşatılmasına katkıda bulunan hayır sahipleri için dualar edildi.

Dünya Görme Günü’nde İl Sağlık Müdürü Bulut’tan anlamlı ziyaret
Dünya Görme Günü’nde İl Sağlık Müdürü Bulut’tan anlamlı ziyaret
İçeriği Görüntüle

Programın sonunda İl Müftü Yardımcısı Sadık Aydoğan tarafından hatim duası yapıldı. Duada, ahirete irtihal eden din görevlileri ve hayır sahipleri başta olmak üzere tüm geçmişler rahmet ve minnetle yâd edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Kaynak: Bülten