Ölüm halı sahada futbol oynarken yakaladı
Ölüm halı sahada futbol oynarken yakaladı
İçeriği Görüntüle

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen talihsiz olayda, arıcılıkla uğraşan 60 yaşındaki Muhsin Çakır yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre olay, Kurşunlu ilçesine bağlı Madenli köyünde bugün saat 15.20 sıralarında meydana geldi. Kurşunlu Belediyesinden emekli olan ve arıcılıkla uğraşan Muhsin Çakır, kovanlarda bakım yaptığı sırada merdivenden inerken dengesini kaybederek düştü. Düşme sırasında boş arı çıtalarının üzerine savrulan Çakır’ın gövdesinin sağ tarafına çıta saplandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde kalbi duran Muhsin Çakır’a sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek yeniden hayata döndürüldü. Ambulansla Kurşunlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çakır, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kurşunlu Belediyesi’nden emekli olan Muhsin Çakır’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Çakır’ın, Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü olan 30 Mayıs Cumartesi günü merhum annesi ve geçmişlerinin ruhuna ithafen mevlit programı düzenlediği ve vatandaşlara keşkek ikramında bulunduğu öğrenildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Muhsin Çakır’ın cenazesinin, 1 Haziran 2026 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kurşunlu Merkez Hacı Recep Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Muhabir: Ercan Şeker