Çankırı genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yaklaşık 26 bin 367 öğrenci, 2025–2026 eğitim öğretim yılı birinci dönem ara tatiline başladı.

Öğrenciler için son ders zili bugün çaldı. Öğrenciler ve öğretmenler, 10–14 Kasım 2025 tarihleri arasında beş gün sürecek ara tatilde dinlenme fırsatı bulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı akademik takvimine göre, yarıyıl tatili ise 19 Ocak 2026 Pazartesi günü başlayacak ve 30 Ocak 2026 Cuma günü sona erecek. İkinci dönem, 2 Şubat 2026 Pazartesi günü başlayacak ve 26 Haziran 2026 Cuma günü tamamlanacak. Ayrıca ikinci dönemin ara tatili, 16–20 Mart 2026 tarihleri arasında yapılacak.

Çankırılı Öğrenciler Japonya’da Afet Bilinci İçin Buluştu
Çankırılı Öğrenciler Japonya’da Afet Bilinci İçin Buluştu
İçeriği Görüntüle

Öğrenciler, ara tatilde hem dinlenmeyi hem de ders tekrarları yaparak ikinci döneme hazırlıklı girmeyi planlıyor.

Muhabir: Günnur Şeker