Çankırı’da eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği “Eğitim Değerlendirme Toplantısı”, Vali Hüseyin Çakırtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik koordinasyonunda düzenlenen toplantıya Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ile il genelindeki ortaokul müdürleri katıldı.
Toplantıda, Çankırı’daki ortaokullarda yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamlı şekilde ele alındı. Okulların mevcut durumu, eğitim süreçlerinde yürütülen çalışmalar, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine yönelik faaliyetler ile okulların ihtiyaçları değerlendirildi.
İl genelindeki eğitim çalışmalarının daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesi amacıyla yapılabilecek çalışmaların da görüşüldüğü toplantıda, okul müdürlerinin sahada karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.
Vali Hüseyin Çakırtaş, eğitim alanındaki çalışmaların düzenli olarak değerlendirilmesinin önemine dikkat çekerken, öğrencilerin daha nitelikli eğitim imkanlarına kavuşması ve okullardaki eğitim kalitesinin artırılması amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.




