Çankırı’da güvenlik ve kamu düzenine ilişkin çalışmalar, üst düzey katılımla gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi. Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden düzenlenen toplantıya Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş da katıldı.

Vali Çakırtaş toplantıda, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canıtez ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Serhat Demiral ile birlikte yer aldı.

Çankırı'da mikro deprem: Merkez üssü Eldivan
Çankırı'da mikro deprem: Merkez üssü Eldivan
İçeriği Görüntüle

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi de katıldı. Toplantıda, ülke genelinde güvenlik ve asayiş alanında yürütülen çalışmaların yanı sıra illerdeki mevcut durum değerlendirildi.

Çankırı’nın da gündeminde güvenlik ve kamu düzeninin önemli başlıklar arasında yer aldığı toplantıda, kentte görev yapan güvenlik birimlerinin çalışmaları ve alınan tedbirler değerlendirildi.

Toplantıda güvenlik hizmetlerinin etkin ve koordineli şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekilirken, kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Vks Güvenlik Toplantisi

Kaynak: Bülten