24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Çankırı İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mangala Turnuvası, Yunus Emre Ortaokulunun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Geleneksel Türk zekâ oyunu Mangala’nın tercih edildiği etkinlik, öğretmenler arasında hem keyifli hem de çekişmeli anlara sahne oldu.
Turnuvayı Çankırı İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Biber de takip ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Taner Kılıç, Hüseyin Sügün, Mehmet Gümüş ve Fatma Öztürk’ün koordinasyonunda düzenlenen etkinlikte, 26 öğretmen kıyasıya mücadele etti. Gün boyunca strateji, dikkat ve dostluk ön plandaydı.
Turnuva sonunda Şehit Hilmi Bıyıklı İlkokulu’ndan Alp İsa Akıdağı birinci, TOKİ İlkokulu’ndan Caner Kaya ikinci ve Şehit Hilmi Bıyıklı İlkokulu’ndan İsmail Akbaş üçüncü oldu. Dereceye giren öğretmenlere ödülleri takdim edilirken, tüm katılımcılara teşekkür edilerek program başarıyla tamamlandı.





