banner198

Belediye Başkanı Sopacı’dan Türkiye’ye örnek olacak davranış!

Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı’dan Türkiye’ye örnek olacak davranış.

Belediye Başkanı Sopacı’dan Türkiye’ye örnek olacak davranış!
banner145

Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı’dan Türkiye’ye örnek olacak davranış.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Çankırı’da en yüksek oy oranına ulaşarak belediye başkanı seçilen Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı bir ilke daha imza attı. Başkan Sopacı, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamından işyerlerini kapatmak zorunda kalan berber ve kıraathanelerin bir aylık kirasını cebinden ödeme kararı aldı.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandeme ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını sonrasında işyerini kapatarak ekonomik anlamda büyük sıkıntı çeken Çerkeş’te berber ve kıraathane esnafına kira desteği Belediye Başkanı Hasan Sopacı’dan geldi. Başkan Sopacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganı ile başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına 2 maaşıyla destek verirken, sıkıntılı bir süreç geçiren Çerkeş esnafını da unutmadı. Sopacı kendi şahsi hesabından berber ve kıraathaneleri şahıs mülkiyetinde olanların bir aylık kirasını ödeme kararı aldı.

Çerkeş Belediyesine ait dükkânlarda işyerini kapatan işletmelerden kapalı durduğu sürece kira almayacaklarını duyuran Sopacı, belediye işyerlerinde açık olan işletmelerin Mart-Nisan-Mayıs ayı kiralarını 3 ay ötelemeli 6 taksit şeklinde ödenmesine olanak sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Sopacı’nın Türkiye’de bir ilk olan uygulaması Çerkeş esnafı tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 02:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati uzar
Necati uzar - 4 yıl Önce

Cerkese boyle bir belediye baskani gelmedi daha ben 33 senedir esnafim yakindan taniyorum kendisini evine dahi vakit ayiramiyan birisi

Ünzile Gümüş b
Ünzile Gümüş b - 4 yıl Önce

En herzaman hasansabaciyi çok tanıyorum herzaman örnek başkandır ne yazıkki cerkeslililer kıymetini bilmiyor

Hasan Özduran
Hasan Özduran - 4 yıl Önce

Başkanımızdan Allah razı olsun onun emeği çok büyük çok Çerkeşe

Ahmet Dağıstan
Ahmet Dağıstan - 4 yıl Önce

Allah Hasan Başkan gibilerin sayılarını artırsın inşAllah Allah herkesin gõnlüne göre versin örnek bir davranış sergilemiş

SIRADAKİ HABER