banner198

Çerkeş’ten 17. yardım TIR’I yola çıktı

Çerkeş’te vatandaşlar deprem bölgesine yardım için seferber olmaya devam ediyor.

Çerkeş’ten 17. yardım TIR’I yola çıktı
banner145

Çerkeş’te vatandaşlar deprem bölgesine  yardım için seferber olmaya devam ediyor.

Salı günü Çerkeş’ten yola çıkan 11 Tır gıda ve iş makinesi yüklü yardım tırları Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine ulaştılar ve enkaz kaldırma çalışmalarına katıldılar.

Bugün ise 6 tır gıda malzemesi, ısıtıcı, odun sobası, kömür ve iş makinası yüklü tırlar yola çıktı.

Kampanya kapsamında vatandaşlar bebek bezi, battaniye, elektrikli ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda ve birçok malzemeyi yardım toplama merkezi olan Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezine ulaştırmaya devam ediyor.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı,” Türkiyemizin başı sağ olsun. Ben şuna inandım ki Türk milletinin başaramayacağı hiçbir şey yok. Bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.Geride kalan hastalarımıza sağlık diliyorum. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Devletimiz deprem yerinde. Tabii bize düşen de hem belediyeler hem Çerkeş halkı hem bütün Türkiye halkı olarak el ele, gönül gönüle vermektir. Çerkeş’ten bugünde 4 yardım tırımız yola çıktı. Toplamda 17. Yardım tırımızı gönderdik. Belediyemiz Kültür Merkezinde Çerkeşli duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını toplamaya devam ediyoruz. Millet olarak el ele verip tüm yaralarımızı saracağız." açıklamasını yaptı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2023, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER