banner198

Hasan Paşadan Miting Gibi Açılış

Ak Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, Çerkeş 'te Kadın Kolları seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Hasan Paşadan Miting Gibi Açılış
banner145

Ak Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, Çerkeş 'te Kadın Kolları seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Çerkeş’te yoğun bir katılımla miting havasında gerçekleşen açılışa, Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ak Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan, Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Furkan Altuntaş ve yönetimi, Ak Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, Ak Parti Saçak Belediye Başkan Adayı Ramazan Yarım, Ak Parti Çerkeş Kadın Kolları Başkanı Dilek Asal, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve bir çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajlarına yer veren Ak Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, 10 yılda yaptıklarımız bu önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır dedi. 10 yıllık hizmet süremiz boyunca yaptığımız bütün çalışmaları “ Çerkeş Belediye Bülteni” adlı kitapta yer verdik. Şeffaflık ilkemiz gereği, sizlere verdiğimiz sözleri nasıl yerine getirdiğimizi ve Çerkeş’imizin nasıl dönüştüğünü anlatan çalışmalarımıza yer verdik. Hemşerilerimiz ile birlikte, doğup büyüdüğümüz topraklara olan vefa borcumuzu ödemek amacıyla, verdiğimiz sözlerin çoğunu ve beyannamemizde olmayan bir çok eseri ilçemize kazandırarak, gelecek nesiller için sağlam temeller attık.  Sizlerin desteğiyle ekonomik, sosyal, ve kültürel açıdan gelişen bir Çerkeş için çabaladık.

Önümüzdeki beş yılda da verdiğimiz sözleri tutacağımızın, Çerkeş’imizin daha da iyiye gitmesi için çalışmalarımıza aynı şevk ve kararlılıkla devam edeceğimizin garantisini veriyorum. Görev süremizin ilk gününden itibaren sizlere verdiğimiz her bir sözün arkasında durduk ve bundan sonra da durmaya devam edeğiz.

Bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Kıymetli Bakanlarımıza,  Ak Parti Grup Başkan Vekili Çankırı Milletvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu’na ve önceki dönem Milletvekillerimize, Ak Parti Teşkilatımıza, Değerli Bürokratlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize,  Belediye Meclis Üyelerimize,  Dernek Başkanlarımıza,  Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza,  Belediye  personelimize ve bu süreçte dualarını ve desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimize en içten şükranlarımı sunuyorum.

Durmak Yok beş yıl daha Çerkeş’e hizmete devam.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2024, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER