banner198

Bir Gelecek Çankırı da Çocukları Sevindirdi

Birevim ve Beşeri ve İktisadi Kalkınma ( BEKA ) Derneği iş birliği ile Korgun Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklara kışlık giyecekleri ve diğer ihtiyaç malzemeleri hediye edildi.

Bir Gelecek Çankırı da Çocukları Sevindirdi
banner145

Birevim tarafından hayata geçirilen “Bir Gelecek" projesi kapsamında Beşeri ve İktisadi Kalkınma ( BEKA ) Derneği iş birliği ile Korgun Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklara kışlık giyecekleri ve diğer ihtiyaç malzemeleri hediye edildi.

Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve Beka Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, proje kapsamında geldiği Çankırı'da Çankırı Vakfı Genel Sekreteri Ali Karaabalı ile birlikte ilk Vali Hamdi Bilge Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Vali Aktaş katkılarından dolayı Birevim'e ve Bir Gelecek projesi Genel Koordinatörü Mustafa Alpay'a teşekkür etti.

Alpay, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un da ziyaret edilmesinin ardından Korgun ilçesine geçti. Alpay, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım ile birlikte Korgun ilçesinde bulunan Sevgi Evleri'nde yaşayan çocukları ziyaret etti.

Alpay, çocuklara bot ve kışlık kıyafetleri hediye etti. Çocuklarla fotoğraf çektiren ve onlarla tek tek ilgilenen Alpay, küçük çocukların mutluluklarına ortak oldu.

Program sonunda Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve Beka Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi ve Çankırı Vakfı Genel Sekreteri Ali Karaabalı’ya teşekkür etti. Koordinatör Mustafa Alpay’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER