banner198

İlk karneyi Evde Eğitim Hizmeti alan Cemre Özkan aldı!

Cemre Özkan, karnesini İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı.Milyonlarca öğrencinin okullarında karne aldığı günde Cemre Özkanda karnesini kendi evinde İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı.

İlk karneyi Evde Eğitim Hizmeti alan Cemre Özkan aldı!
banner145

Cemre Özkan, karnesini İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı. Milyonlarca öğrencinin okullarında karne aldığı günde Cemre Özkanda karnesini kendi evinde İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün elinden aldı. Cemre Özkan’ın evdeki karne törenine Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi Çağlayan, Güneş İlkokulu Müdürü Erkan Kaytez, Sınıf Öğretmenleri Sinan Eken ve Mehmet Yılmazda katıldı. Törende Cemre Özkan’ı annesi ve babası da yalnız bırakmadı.

Güneş İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Cemre Özkan, okulunda zorunlu eğitime devam edemediğinden dolayı evde eğitim hizmeti almaktadır. Güneş İlkokulu Öğretmenleri Sinan Eken ve Mehmet Yılmaz, öğrencimizin evine giderek evladımıza okuma yazma eğitimi vermektedir.

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk;  ‘Zorunlu eğitim çağında olan ancak özel gereksinimleri nedeniyle örgün eğitimine devam edemeyen öğrencilerimize evde eğitim hizmeti sunulmaktadır. İlimizde evde eğitim hizmetinden 2022-2023 eğitim öğretim yılında 7 öğrencimiz yararlanmaktadır. Karnelerin dağıtıldığı bu özel günde bizler de bu hizmetten faydalanan sevgili öğrencimiz Cemre Özkan’ı evinde ziyaret ederek karnesini vermek istedik. Evde eğitim hizmetinden faydalanan değerli öğrencilerimize başarılar diler, öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek veren ve destek olan yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize, çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen paydaşlarımıza teşekkür ediyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil dönemi yaşanmasını temenni ediyorum.’ dedi.

Cemre ÖZKAN’ın ailesi de evde eğitim hizmetinden çok memnun olduklarını, Cemre’nin öğretmenleri ile çok iyi bir uyum sağladığını, öğretmenlerini çok sevdiğini ve evde eğitim hizmetinin devam etmesini istediklerini belirterek böyle bir hizmetten dolayı Milli Eğitim Bakanlığına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2023, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER