banner198

Çerkeş OSB yatırımcının cazibe merkezi oldu!

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde bulunan Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi, Lojistik ve Sanayi alt yapısı ile yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi.

Çerkeş OSB yatırımcının cazibe merkezi oldu!
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde bulunan Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi, Lojistik ve Sanayi alt yapısı ile yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi. Büyümesini sürdüren Çerkeş OSB’de, Organize Sanayi Bölgesi Eğitim Merkezi’nin yapım sözleşmesi Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)  ile  Çerkeş Belediyesi arasında imzalandı.

Protokol imza törenine, Vali Abdullah Ayaz, Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, KUZKA Genel Sekreteri Serkan Genç ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

İmza töreninin ardından Organize Sanayi Bölgesine geçen protokol üyeleri, daha önce yer tahsisi yapılmış olan üç yeni fabrikanın temel atma töreni gerçekleştirildi. Vali Abdullah Ayaz bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Çerkeş OSB'de 11 sanayicinin faaliyet sürdürdüğünü anlatan Belediye Başkanı Hasan Sopacı, "Mevcuttaki sanayicilerimizle beraber 100 milyon dolarlık yatırım yapılmış, 1200 çalışanımızla gelişen OSB'nin ilçemize, bölgemize ve Çankırı'mıza çok büyük katkı sağlayacağını ümit ediyoruz." ifadesini kullandı.

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmalar, kentin istihdam sorununa da büyük ölçüde katkı sağlıyor.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 01:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER