banner198

KUZKA Sözleşme İmzalamaya Başladı!

KUZKA Sözleşme İmzalamaya Başladı

KUZKA Sözleşme İmzalamaya Başladı!
banner145
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2013 Yılı “İktisadi Kalkınma (İKAP)” ve “Bölge Altyapısının Geliştirilmesi (BAP)” Mali Destek Programları kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerin başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanmaya başlandığını açıkladı.

İktisadi Kalkınma (İKAP) Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan “Üretim Proseslerinin Ayrı Ayrı Modernizasyonu ile Maliyet Düşürücü Model Oluşturulması ve Ürün Çeşitliliğini Artırma Projesi”nin sözleşmesi Ajans merkez binasında imzalandı.

06 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilen ilk sözleşme imza törenine KUZKA adına İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Fatih YUMUŞ ve Hacıbayramoğlu Tavukçuluk ve Ambalaj San. şirketi adına Şirket Müdürü Necdet HACIBAYRAMOĞLU katıldı.

Hacıbayramoğlu şirketine ait toplam bütçesi 734.920 TL olan projenin 367.460 TL’si (%50) Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından karşılanacak. Şirket söz konusu proje ile proses modernizasyonunu gerçekleştirmeyi, üretim maliyetlerini düşürmeyi ve ürün çeşitliliğini arttırmayı hedeflemektedir.


2013 Mali Destek Programları kapsamında başarılı bulunan (İKAP 46, BAP 7) toplam 53 projeyi destekleyen KUZKA, TR82 Bölgesinde bulunan (Kastamonu, Çankırı ve Sinop) kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcilerine toplam 21 Milyon TL tutarında kaynağı aktarmayı öngörmektedir.


Proje başvuru sahipleri ile KUZKA arasında yapılacak sözleşme imzalama sürecinin 06 Ağustos 2014 tarihinden başlamak üzere 3 hafta içinde tamamlanması planlanmaktadır. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER