banner198

TOBB nefes kredisi Çankırı'da tanıtıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz yıllarda 6 defa gerçekleştirdiği KOBİ finansman projesi “TOBB Nefes Kredisi” tekrar başladı.

TOBB nefes kredisi Çankırı'da tanıtıldı!
banner145

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) geçtiğimiz yıllarda 6 defa gerçekleştirdiği KOBİ finansman projesi “TOBB Nefes Kredisi” tekrar başladı. TOBB’un öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes Kredisi için imzalar TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından atıldı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Erdal Aslan ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Tunç, Ejder Erdem, Fahrettin Akyol,  Recep Şeker ve DenizBank A.Ş. Çankırı Şube Müdürü Emre Kucuk ile bir araya gelerek ; “TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi’nde 2020 yılı tamamen ödemesiz olacak. Ödemeler yıllık %7,5 faiz ile 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi’de üst limit illere göre 50 bin ila 100 bin TL arasında değişiyor. TOBB Nefes Kredisi 2020 projesinin 6,25 milyar TL’lik bir kredi hacmine ulaşması bekleniyor. TOBB Nefes Kredisine Denizbank aracılık edecek, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hazine desteğiyle kredilere kefil olacaktır. Bu sayede, Pandemi dönemi için kepenklerini kapatarak fedakârlık yapan KOBİ lerimiz, bu kredi ile NEFES alacaklardır.” açıklamasında bulundular.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 04:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER