banner198

Vali Ayaz: Talepler sınırsız maalesef ama kaynaklar sınırlı!

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, koordinasyon kurulu toplantısında kurumları uyararak “Pandeminin kamu bütçesine çıkarmış olduğu ekstra masraflar sebebiyle 2021 yılında bazı sıkıntılar olabileceğini hepimiz öngörüyoruz. Talepler sınırsız maalesef ama kaynaklar sınırlı.” dedi.

Vali Ayaz: Talepler sınırsız maalesef ama kaynaklar sınırlı!
banner145

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, koordinasyon kurulu toplantısında kurumları uyararak  “Pandeminin kamu bütçesine çıkarmış olduğu ekstra masraflar sebebiyle 2021 yılında bazı sıkıntılar olabileceğini hepimiz öngörüyoruz. Talepler sınırsız maalesef ama kaynaklar sınırlı.” dedi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Abdullah Ayaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Sosyal Tesis Konferans Salonu’nda saat 14.00’te yapılan toplantıya Vali Ayaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Şenol Şahin, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, İlçe Kaymakamları, yatırımcı kurumların bölge müdürleri, İlçe Belediye Başkanları, daire amirleri ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ayaz, konuşmasında Çankırı’nın kalkınması için yapılan ve yapılacak olan yatırımlarda koordinasyonun öneminden söz eden Vali Ayaz, koordinasyonun sağlıklı olması için kurum amirlerine çağrıda bulundu. Ayrıca tüm kamu personellerinin de aşı olması için gerektiğinin altını çizdi.

Vali Ayaz, “Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Pandemide ışığın göründüğünü, çıkışa doğru ilerlediğimizi düşünüyoruz. Muhakkak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla ilgili olarak 2020’de pandemi nedeniyle yavaşlayan ekonomi bunun sonucunda vergi tahsilâtlarımızda yaşanan azalmalar ve pandeminin kamu bütçesine çıkarmış olduğu ekstra masraflar sebebiyle 2021 yılında bazı sıkıntılar olabileceğini hepimiz öngörüyoruz. Talepler sınırsız maalesef ama kaynaklar sınırlı. İnşallah kaynakları en etkili, en efektif şekilde kullanma gayreti içerisinde olacağız. Gittiğim muhtarlar toplantıların tamamında şunu her zaman söylüyorum bizim elimizde sınırlı bir kaynak var. Bu kaynağı en etkili şekilde kullanmak için bir planlama yapıyoruz. İlimiz genelinde çok acil büyük eksiklikler yok. Muhakkak yapılması gereken iyileştirmeler var. Gelişen dünya, gelişen Türkiye ile beraber ihtiyaçlar da çeşitleniyor. Bunları karşılamak içinde el birliği içerisinde gayret edeceğiz. Hepinize bugüne kadarki gayretleriniz, işbirlikleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı sonunda yatırımcı bölge müdürleri de söz alarak, koordinasyonu gerektiren konular, yapılan yatırımlar, projelerin uygulanması ile ilgili olarak herhangi bir sorunun olup olmadığı konularında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdiler.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER