banner198

ByLock mağduru Akkaya sessizliğini bozdu

FETÖ'nün BYLock'ta zoka kumpasının çökmesi üzerine özgür kalan isimler arasında yer alan Habib Akkaya sessizliğini bozdu.

ByLock mağduru Akkaya sessizliğini bozdu
banner145
Yüz on bir günlük tutukluluk süresinin ardından FETÖ'nün BYLock'ta zoka kumpasının çökmesi üzerine özgür kalan isimler arasında yer alan Habib Akkaya sessizliğini bozdu.

FETÖ'nün masum insanları iradeleri dışında ByLock sunucusuna yönlendirerek BYlock kullanmış gibi göstermesini anlaşılması üzerine  Çankırı Cezaevinden serbest bırakılan Akkaya, yazılı açıklamada bulundu.

Akkaya açıklamasında şunları kaydetti:


Hepinizin malumu 09.09.2017 Cumartesi  günü sabah saat 06:30 da Fetö/Pyd soruşturması kapsamında ilimiz Çankırı terörle mücadele ekipleri  tarafından evimde ve iş yerimde yapılan aramalar neticesinde göz altına alındım ifademde defalarca bu bylock uygulamasını kullanmadığımı bunun bir teknolojik hata olduğunu beyan etmeme rağmen yetkilileri elimde bir delil olmadığı için ikna edemedim yetkililerinde bu konuda yapabilecekleri bir şey yoktu ve 16.09.2017 tarihi sabah saat 6:30 da Çankırı cezaevine gönderildim 111 günlük zorlu bir süreç yaşadım. Muhatap olduğum ByLock davası gerçeklerinin aydınlığa çıkması neticesinde,hain FETÖ nün masum vatandaşlar üzerine uygulamış olduğu KUMPAS; Adli bilişim uzmanı Koray Peksayar, Tuncay Beşikci ve Av. Ali Aktaş beylerin özel gayretleri ile Devletimizin yetkili organ ve başarılı elamanları sayesinde deşifre edilerek çökertilmiştir.

Yaklaşık 11.480 kişinin muhatap olduğu ve 1000 kişi hakkında hukuki işlem yapılıp tutuklanmış cezaevine konmuştu,ve Ankara Cumhuriyet Baş Savcılığının Açıklamasının ardından tahliye yazımızın yazılmasıyla özgürlüğümüze kavuştuk benim temennim ve duam biran önce masum kişilerin ivedilikle işlemlerinin tamamlanması ve özgürlüğünün verilmesidir. Bu kumpasın aydınlanmasında emeği geçen herkese canı gönülden şükranlarımı sunarım.

Bu dava sürecinde başından beri bizlerin masumiyetine inanan, davaya sadakatimizden şüphe etmeyen ve her daim yanımızda olan yardımlarını esirgemeyen;

Ömrümü  uğurlarına adadığım kıymetli aile bireylerimin her bir ferdine , AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, 24.Dönem Millet Vekilimiz Sayın İdris Şahin beye, İl ve ilçe yönetim kurul üyesi arkadaşlara, Bu süreçte kader birlikteliği yapmış olduğum İl Genel Meclisi Başkanı Kıymetli büyüğüm  Ruhi Şeker beyefendiye, Avukatlarımız, Arkadaşlarımıza, dost ve akrabalarımıza canı gönülden şükranlarımı sunarım.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 03:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaderdaşız
Kaderdaşız - 6 yıl Önce

Ben de aynı durumdan 260 gün kaldım içeride.

SIRADAKİ HABER