banner198

ÇANDEF’te Üç Adaylı Yarışı Bakın Kim Kazandı?

Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANFED) Olağan Genel Kurulu renkli bir seçim yarışına sahne oldu.

ÇANDEF’te Üç Adaylı Yarışı Bakın Kim Kazandı?
banner145

 Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANFED) Olağan Genel Kurulu renkli bir seçim yarışına sahne oldu.

Divan başkanlığına eski Bağ-Kur Genel Müdürlüğü daire başkanlarından Eyüp Gümüş’ün seçildiği genel kurul, Ankara Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Çankırı İGM Başkanı Ruhi Şeker yaptığı selamlama konuşmasında “Hepimiz Çankırımız için varız. Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrasının ardından divana Bayram Polat, Murat Kaymak ve kurucu başkan Adem Can listelerini sundu.

Aday konuşmaları kısmında genel kurula hitap eden Bayram Polat, konuşmasının ardından adaylık yarışından çekildiğini açıkladı. Bu arada Murat Kaymak listesinde ismi okunan bazı delegeler divana listeden istifa ettiklerini iletti.

Yaptığı konuşmada 2014 yılının Çankırılıların yılı olacağını söyleyen Adem Can, “Şükürler olsun Federasyonumuza Altınpark gibi bir nezih yerde iki katlı bir Çankırı evi kazandırdık. Şuanda inşaatı devam ediyor. İnşallah orası Ramazan ayına yetişecek ve iftar yemeğimizi hep birlikte orada yiyeceğiz. Keçiören’de federasyonumuza halı sahası, içerisinde 120 metre kare yaren evi olan bir spor merkezi kazandırdık. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından ihalesi yapılıyor sözleşmeleri imzalandı. Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Çankırılılara yakışan bir yaren evinin Çankırılılara teslim edileceğini söyledi. Mamak’ta sivil toplum merkezinde Çankırılılara bir mekan verildi.  Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. Ankara’da ilk kez Çankırı günleri yapmakta bizlere nasip oldu” diyerek çalışmalarını anlattı.

Daha sonra iki adayın listesi delegelerin oyuna sunuldu. Açık oylama şeklinde yapılan kongrede Murat Kaymak 18 oyda kalırken geri kalan 400 oyu alan mevcut başkan Adem Can ezici bir üstünlükle delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak güven tazeledi.

 

Milletvekillerinin telgraf gönderdiği kongreye Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Ankara Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Demir, Çankırı Vakfı Başkanı Recep Şahin katıldı.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Adem CAN, Abdurrahman KARABUDAK, Arif YILDIRIM, Dursun GÖĞÜSDERE, Fatih TEZCAN, Hikmet ALTUNTOP, Hüseyin YASLITAŞ, İsmail EZBERCİ, Mehmet AYHAN, Mehmet CANKURTARAN, Mehmet GÜNDOĞMUŞ, Mustafa ORMAN, Nermin AYDINLI, Nevzat FINDIK, Niyazi Hüsrev İLKBAHAR, Nurettin DOĞAN, Okan ÇOBAN, Ömer Faruk ERDEM, Recep ÜNAL, Şaban GÜRBÜZ, Şerafettin ÇAKIR, Uğur KULAKSIZ, Vahit OĞUZ, Yaşar KURTYEMEZ, Yunus YARIMKAYA.

Denetim Kurulu: Durhan PINARCI, Hikmet YILDIZ, Selahattin ÖZCAN, Mehmet CANKURTARAN, Veysel KAPUKAYA.

Disiplin Kurulu: Enver PEHLİVANOĞLU, Osman ÇİÇEK, Ömer ÇELİK, Ramazan AKBAŞ, Tevfik KAYHAN

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 02:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Hizarcı
Ahmet Hizarcı - 10 yıl Önce

sayın site yönetimi haberiniz doğru ancak başlığında ve içeriğinde bazı eksiklikler bulunuyor. genel kurula katılan birisi olarak yazıyorum. bana göre başlık "seçildi ama güven tazeleyemedi" veya "çankırı sınıf başkanını seçti" olmalıydı. çünkü orada bulunan herkes gördü ki, buna il genel meclis başkanı da dahil arayıp sorabilirsiniz, tam bir trajikomik genel kurul yaşandı. divanın tamamen yanlı tutum gösterdiği, mevcut başkanı korumak için elinden geleni yaptığı, >> devamı sonraki yorumda

Ahmet Hizarcı
Ahmet Hizarcı - 10 yıl Önce

faaliyet raporu olarak federasyonun belediyelerin ramazan etkinliklerinde yaptığı çankırı günlerinin sunulduğu (çünkü anlatılacak pek başka faaliyet yok), adaylara konuşma vermemek için mevcut başkan ve divanın elinden geleni yaptığı, itirazlar sonucunda mevcut başkanın lütufuyla hadi 5 dakika verelim denildiği, 2 adayın yarıştığı seçimde kapalı oylama değil de sınıf başkanı seçer gibi el kaldır el indir yapıldığı, mahalle baskısının üst düzey yaşandığı, >> yorumun devamı

Ahmet Hizarcı
Ahmet Hizarcı - 10 yıl Önce

mevcut başkanın demokratik, herkes tarafından kabul gören kurallara uygun bir seçim yapılmaması için elinden geleni yaptığı, diğer adayların listelerindeki kişileri ve milletvekillerini, bazı belediye başkanlarını arayarak insanları listelerden çıkmaya zorladığı, hatta diğer adayları yarışa sokmamak için federasyona borcu olan dernekler oy kullanamaz diyerek hazurun listesine yazmadığı ama salondaki ortamdan dolayı bunu gündeme getirmeye cesaret edemediği bir seçimi geride bıraktık

Mehmet Battal
Mehmet Battal - 10 yıl Önce

Komitenizin hayırlara vesile olmasını diler yeniden seçilen yönetim kuruluna başarılar dilerim

Arif Kırkpınar
Arif Kırkpınar - 10 yıl Önce

Adem Can ve Heyetini candan kutluyor , şimdiye kadar yaptıkları başarılı çalışmalarına yenilerini ekleceklerine inanıyor, bir Ilgaz Kese Köylü olarak da başarılarının devamını diliyorum.

EMRAH ERARSLANOĞLU
EMRAH ERARSLANOĞLU - 10 yıl Önce

memleketimiz için hayırlara vesile olsun...

şaban ayhan
şaban ayhan - 10 yıl Önce

Başkanım hayırlı olsun.yeni dönemde başarılar dilerim.Allah utandırmasın inşaallah.

İlhan orman
İlhan orman - 10 yıl Önce

Eskiler derkı meyve veren ağaç taşlanır. Başarılarınızın devamı dileğiyle Çankırı için iyki varsınız

SIRADAKİ HABER