banner306
banner198

Elektronik sigara kullanımı nasıldır

Elektronik sigara genel bir tanım ile dumansız olarak buharla çalışan ve sigara bırakmak isteyen kişilere özel olarak tasarlanmış olan pille çalışan ve aynı sigara gibi kullanılan bir cihazdır.

Elektronik sigara kullanımı nasıldır
banner145
Elektronik sigara genel bir tanım ile dumansız olarak buharla çalışan ve sigara bırakmak isteyen kişilere özel olarak tasarlanmış olan pille çalışan ve aynı sigara gibi kullanılan bir cihazdır. Elektronik sigara tütün maddelerinden bağımlılığı kurtarmak ve zararlarını azaltmak için yapılmış ve nikotin gibi bir madde ile havanın içe çekildiği bir cihazdır. Elektronik sigara genel olarak 18 yaşından büyük ve sağlık problemi olmayan kişilerde kullanılmakta olan bir üründür. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız ve hiçbir çözüm sizin işinize yaramadıysa bu size iyi gelen bir fırsattır.

Mutlaka doktor kontrolü ile kullanmalısınız. Elektronik sigara her yerden alınmamalı ve mutlaka danışman gözetimi ile dozajı belirlenerek kullanılmalıdır. Elektronik Sigara Fiyatları Elektronik sigara kullanımı itibariyle herkesin sigara alışkanlığına son verecek ve bir daha sigara kullanmayacak bir birey olma yolunda ilerletme için yapılmalıdır. elektronik sigara fiyatları her yerde değişim göstermektedir. Eğer bir kişi sigarayı kesinlikle bırakmak istiyor ise mutlaka iyi bir fiyat ile kaliteli bir elektronik sigara almalı ve kısa bir süre içinde bırakmalıdır. Elektronik sigara fiyatları her bütçeye göre belirlenmektedir. Eğer bir elektronik sigara alacaksanız ve uygun fiyat olsun diyorsanız mutlaka araştırma yapmalı ve her ucuz olanı almamalısınız. Çünkü zaten zararlı olan ve kullanım açısından da dezavantajlı olan bir madde ile çalışan elektronik sigara sizi daha da kötü sonuçlara itebilir.

Elektronik Sigara Likitleri
Elektronik sigara içinde bulunan maddeler etanol, esans, su, tütün çiçeği, nikotin ve glikol gibi maddelerdir. Bu sayede elektronik sigara içen bir kişi kokusu ve buharından etkilenerek kullanabilmekte ve birkaç kullanımdan sonra yavaş yavaş tiksinmeye başlamaktadır. Eğer sigara bırakmak için kullanacaksanız mutlaka doktor kontrolünde olmalısınız. Elektronik sigara likitleri her ilaç gibi bir dozajla yapılmakta ve herkes için fark etmektedir. Aşırı bağımlı bir kişi için kullanım açısından en yüksek dozajla başlamak daha sağlıklı olacaktır. En yüksek dozajdan en alta kadar inecek ve zamanla bırakacaktır. Elektronik sigara likitleri her insanda farklılık göstermektedir. Bu yüzden nefes darlığı gibi bir sorun yaratabilir.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304