banner198

Esnaf kamerasından trafik polislerine fena ayar

Çankırı Trafik Şube Müdürlüğünün önünde kamerası ile çekim yapan esnaf Atatürk Bulvarında sıkışan trafiğin asıl nedenini görüntüler ile ortaya çıkarttı.

banner145
Çankırı Trafik Şube Müdürlüğünün önünde kamerası ile çekim yapan bir esnaf vatandaşımız Atatürk Bulvarında sıkışan trafiğin asıl nedenini kamera görüntüleri ile ortaya çıkarttı.


Çankırı'nın ana arteri konumunda bulunan Atatürk Bulvarı'nda oluşan uzun araç kuyruklarının sebebini bir esnaf, cep telefonu kamerası ile kanıtladı.

Haberin Videosunu Tıkla ve İzle

Çankırı Trafik Şube Müdürlüğü önünde çift sıra park eden polis araçlarını görünce çileden çıkan esnaf, bölgede bulunan esnaflara iş yeri önüne araç park etmesi yüzünden sayısız cezalar kesildiğini ancak asıl trafiğe keşmekeş haline getirenlerin Trafik Şube Müdürlüğü önüne hatalı park eden trafik polisleri olduğunu belgeledi. A
deta bir muhabir gibi hareket ederek Trafik Şubesinin önünde çift sıra park eden polis aracını görüntüledi.


-Acil vakalara Ambulanslar geçikebilir-
Görüntülerde ikinci sıraya park eden polis otosu yüzünden kucaklama taşında bulunan trafik lambasının kırmızıya geçmesi ile birlikte Bulvar'da trafik akışı tek sıraya düşüyor.   Trafiğin yoğun olduğu saatlerde uzun araç kuyruklarının oluşma sebeplerinin kaynağında Trafik Şube Müdürlüğü önüne hatalı park eden trafik polisleri neden oluyor. Acil durumlarda ise tıkanan trafik nedeni ile ambulansların acil vakalara zamanında yetişmesinde de süre uzamış oluyor.  

Haberin Videosunu Tıkla ve İzle

-Böyle hak böyle hukuk olur mu?-

İşte esnaf kamerasına yansıyan o sözler:

Çankırı'nın trafiğini denetleyen trafik polislerinin kendisinin kırmızı ışıkta ikinci sıraya park ettiklerini görüyorsunuz. Sonra biz esnaf olarak ikinci sıraya park edince ceza kesiyor. Işıklarda bu yüzden ikinci sıra oluşamıyor ve yoğun saatlerde bulvarın baş kısmına kadar arabalar kuyruk oluyor. Bu polisler benim işyerime gelip 'yola park etme' dediklerinde daha kendi kapılarının önünü temizledikleri zaman neyine itibar edeyim. Buna vali kim ilgileniyorsa trafik müdürünün el atması lazım.  Bu Çankırılılara yazık. Şuna bakın kendisi ihlal ediyor sonra bize ceza yazıyorlar. Böyle hak böyle hukuk olur mu?

Haberin Videosunu Tıkla ve İzle

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 22:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
TUTKU
TUTKU - 8 yıl Önce

bir kaç seçilmiş esnafa dükkan olsun diye yolları daraltıp kaldırımları genişleten sonra o üstün ırkın esnafına o kaldırımları sundurma ile bıranda ile kapattırıp dükkan yaptıran şehir planlamacısını baş tacı yapın sorumlulara tek bir tepki göstermeyin. sandik ta gösteri̇lmeyen tepki̇ tepki̇ deği̇ldi̇r.

Adın bir Önemi yok o bu şu ne fark eder
Adın bir Önemi yok o bu şu ne fark eder - 8 yıl Önce

Bizde yasalar Şunun için geçerli suçlu aranmaz suçsuz aranıp ceza kesilir iş yerine gelip yeni Pölis olan arkadaş şu cümleyi kurar sis kimsiniz ki Tirafik müdürüyle konuşacaksınız biz kimiz biliyormusunuz küçük yaşta esnaflığa başlayıp ekmeginizin Pelin de olan insanlarız Benin verdiğim vergiyle maşını alan bizim arabamıza binip bizim silahımızı kullanıp ve sonrada gelip ahkam kesersiniz biz esnafız ekmeğimiz oynayan insan olursan ozmn senin bizleri koruduğunu düşünmeyiz kim gözünüz yaşına bakmaz Pölis arkadaş lar biz düşman değiliz burası Çankırı boş işlerle uğraşmayın insanları soğutmayın kendiniz den yazık sizlere emniyet mensupları birdaha gelip insanlara siz kim oluyorsunuz ifadesi kullanmayın kimin kim oldugu bilemez siniz o biber gazını sıkan arkadaş madem korkun var bırak görevi git Ana'nın dizin de otur sen Çankırı açın gözünüzü savunun biraz ya adamına göre mumale yaptırmayın.

AMACINIZ NE
AMACINIZ NE - 8 yıl Önce

ne yapmaya çalışıyorsunuz bir memurun yaptığı basit bir hatayı neden tüm teşkilata yıkıyorsunuz amacınız ne vatandaşı polise karşı kışkırtmaya mı çalışıyorsunuz siz hiç hayatınızda hata yapmadınız mı? bu şekilde videoyu internet te paylaşmak yerine trafik tescil şube müdürlüğüne girerek ikaz etseydiniz eminim ki canla başla çankırı ya hizmet eden polis memurları gereğini yapacaktır. bu video insanları her gün ülkesi için canını ortaya koyan emniyet teşkilatına düşman etmekten başka işeyaramaz

Ne diyelim ki
Ne diyelim ki - 8 yıl Önce

Saldırın polise. Her gün ağaçtan dökülen yapraklar gibi şehit vermesi yetmez çünkü. Bir de siz saldırın. Şubeye girip bu konuyu polise direk anlatmak yerine internete koy ki vatandaş polise karşı provake olsun. Bu haberi yapan siteye de ne diyelim ki. Helal olsun. Gerçekten helal olsun. Yanlış yapılan bi olay bu doğru, kimse savunamaz bunu. Ama bu yanlışı bu şekilde ifşa eden vatandaş hangi ahlaki duyguyla bir teşkilata bu derece düşmanlık oluşturmaya çalışıyor. Anlamıyorum. Esnaf arkadaşlar, yorum yazmışsınız, vergi veriyoruz vs... Polis teşkilatı da vergisini veriyor bayrakli tabutlara bakın görmek için. Çankırının polisleri şu an cizrede olduğundan araç şoförsüz kalmış olabilir diye düşündün mü hiç? Ne diyelim ki.. Vatansever Çankırı halkı bunları görmeli, amaçlarını sorgulamalı.

Tarık Çamdal
Tarık Çamdal - 8 yıl Önce

esnafımıza helal olsun valla hem ders olmuş hem trafik sorunu çözülmüş tebrik ediyorum arkadaşımızı

Arif
Arif - 8 yıl Önce

trafik istasyonunun oradan kalkması lazım. asıl sorunu kendileri oluşturuyor. bulvarda çift sıraya izin vermiyor asma kendisi istasyona aralarını park edip şeridi tek sıraya düşürüyor. sonu elde var sıfır

Yorumlarımızı yayinlamanizi
Yorumlarımızı yayinlamanizi - 8 yıl Önce

Bekliyoruz...

- 8 yıl Önce

saldırın polise. her gün ağaçtan dökülen yapraklar gibi şehit vermesi yetmez çünkü. bir de siz saldırın. şubeye girip bu konuyu polise direk anlatmak yerine internete koy ki vatandaş polise karşı provake olsun. bu haberi yapan siteye de ne diyelim ki. helal olsun. gerçekten helal olsun. yanlış yapılan bi olay bu doğru, kimse savunamaz bunu. ama bu yanlışı bu şekilde ifşa eden vatandaş hangi ahlaki duyguyla bir teşkilata bu derece düşmanlık oluşturmaya çalışıyor. anlamıyorum. esnaf arkadaşlar, yo


SIRADAKİ HABER