banner198

Komutan Yörük' ten Vali Özcan'a ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük Vali Vahdettin Özcan’ı Makamında ziyaret etti

Komutan Yörük' ten Vali Özcan'a ziyaret
banner145
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük Vali Vahdettin Özcan’ı Makamında ziyaret etti.


Ziyarette Orgeneral Yörük’e Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Garnizon Komutanı Tankçı Kur. Alb. Özkan Ulutaş ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şakir Uslu eşlik etti.


Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük Makam ziyareti öncesi Valilik katında şeref defterini imzalayarak Vali Özcan’a plaket takdim etti.


Daha sonra Makama geçildi ve Vali Özcan, “Sizi Çankırı’mızda ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimizin yakınları ile Valilik olarak yakından ilgileniyoruz. Son çıkan yasayla 27 ikinci şehit yakınımız istihdam edildi. Derneklerimiz etkinlikler düzenliyor. Zaman zaman şehit yakınlarımızla beraber oluyoruz, onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi.


Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük “Çankırı güzel bir ilimiz. Asayiş sorunlarının en az olduğu şehirlerden birisi. Sizler de Çankırı için büyük çaba harcamışsınız, tebrik ediyorum. Bizi son derece güzel ağırladınız. Sizi tanıdığımız için çok memnun olduk” diyerek Vali Özcan’a teşekkürlerini iletti.


Vali Özcan günün anısına, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük’e tuz lamba, Çankırı hatırası tabak ve birlikte çekilmiş oldukları fotoğraf albümünü hediye etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER