banner198

Şahin'den 15 Temmuz mesajı

TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünün bastırılan destansı mücadelesinin yıl dönümü dolayısı ile yazılı açıklama da bulundu.

Şahin'den 15 Temmuz mesajı
banner145
TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Avukat İdris Şahin, 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünün bastırılan destansı mücadelesinin yıl dönümü dolayısı ile  yazılı açıklama da bulundu.

 Şahin,  15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsü, tarih boyunca bağımsız yaşamış aziz milletimizin tankların önüne yatarak Sünni-Alevi, Türk-Kürt, Çerkez-Roman, sağcı-solcu, zengin-fakir, iktidar-muhalefet demeden tek yürek olarak hainlere geçit vermeyerek canlarını ortaya koyduğu destansı direnişi ve vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte başarısızlığa uğratılmıştır. 15 Temmuz 2016 günü, bir dönemin acı, ancak şanlı bir hatırası olarak Türk tarihine kazınacak bir demokrasi zaferidir" dedi.

 

 

Şahin mesajında şunları kaydetti:

15 Temmuz 2016, aziz milletimizin, bu vatana ve devlete olan aidiyet bağının herhangi bir yabancı kuvvet marifetiyle çözülemeyeceğinin, böyle bir şeye teşebbüs edildiğinde Türk milletinin aidiyet duygusuna duyduğu yüksek sadakatla, gerekiyorsa canı pahasına, devletine, demokrasisine, istiklal ve istikbaline sahip çıkacağının tüm dünyaca tescil edildiği gündür.

Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bir kısım vatan hainlerinin hazırlamış olduğu , demokrasimizi ve anayasal düzeni ortadan kaldırmayı hedefleyen 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsü, tarih boyunca bağımsız yaşamış aziz milletimizin tankların önüne yatarak Sünni-Alevi, Türk-Kürt, Çerkez-Roman, sağcı-solcu, zengin-fakir, iktidar-muhalefet demeden tek yürek olarak hainlere geçit vermeyerek canlarını ortaya koyduğu destansı direnişi ve vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte başarısızlığa uğratılmıştır.

15 Temmuz 2016 günü, bir dönemin acı, ancak şanlı bir hatırası olarak Türk tarihine kazınacak bir demokrasi zaferidir. 15 Temmuz’da da yüce milletimiz tıpkı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi tüm fertleriyle, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmemiştir.

Yüce Türk Milletinin bir kahramanlık destanı olan 15 Temmuz’un yıl dönümünde, o gece tarih yazan tüm vatandaşlarımızı, gazilerimizi minnetle, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve duayla anıyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıkan milletimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER