banner198

Şahin'den Yeni Yıl Mesajı

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İdris Şahin, yeni bir yıla girerken bir mesaj yayınladı.

Şahin'den Yeni Yıl Mesajı
banner145

Üzüntü ve sevinçleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2017 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2018'e giriyoruz.


2017 yılı tüm dünya için her açıdan zor bir yıl olmuştur. Dünya, ekonomik ve siyasi çalkantılarla, yürekleri yakan acı görüntülerle, Müslümanlığın haklı mücadelesiyle 2018 yılını karşılamaktadır. Her zaman olduğu gibi yeni yılda da, başta yakın coğrafyamız ve tüm İslam aleminde yaşanan acıların sona ermesinde ve insanlığın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasında Türkiye olarak en önde yer almayı temenni ediyorum.


Zira öncelikle güçlü devletimizin eşit ve hür vatandaşları ile uzak ya da yakın tüm müslüman alemi olarak hepimiz aynı geminin içindeyiz. Bu geminin her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru yoluna devam etmesi ortak sorumluluğumuzdur. Ancak unutulmamalıdır ki toplum olarak hedeflediğimiz aydınlık geleceğin anahtarı yine bireyin bizzat kendisidir ve bireyin mutluluğu da çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile mümkündür.


Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Allah’tan dilerim ki yeni yıl, bu zamana kadar ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm birikimlerin gösterdiği yolda; aziz milletimiz, eşsiz ülkemiz ve tüm islam alemi için hayırla, bereketle, barışla dolu,terörün ve savaşın son bulduğu, zaferlerle taçlandırılmış bir yıl olur. 


Bu yılda, hepimizin gönlünden geçenlerin hayırla gerçekleşmesini dilerken Türk milletinin ve keza tüm dünyadaki din kardeşlerimizin, bugünkünden daha güçlü, müreffeh, huzurlu, güvenli ve mutlu olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 02:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER