banner198

Ahilik Komitesinden Başkan Esen’e anlamlı ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 34. Ahilik Haftası ve Yâran Kutlamaları kapsamında ziyarette bulunan Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ahilik Komitesinden Başkan Esen’e anlamlı ziyaret
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 34. Ahilik Haftası ve Yâran Kutlamaları kapsamında ziyarette bulunan Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ahilik Komitesi, desteklerinden dolayı Başkan Esen’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Çankırı Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Ahilik ve Yâran Kültürü ile ilgili bilgiler verdi. Pandemi sürecinde Çankırı esnafının sıkıntılarının çözümünde ortak hareket edilmesinin önemini bir kez daha gördüklerini belirten Karadeniz, bu süreçteki desteğinden dolayı Esen’e teşekkür etti. Ziyarette Yılın Ahi Babası Şükrü Atakul, kalfası Kamil Ekiz ile yılın çırağı Ali Arda Ateş de takdim edildi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esen, “Esnaflıktan gelen birisi olarak derdinizi, sevincinizi en çok ben anlarım. Esnaf kardeşlerimizin isteklerinin yerine getirilmesinde ve sıkıntılarının çözümünde yerel yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye gayret ediyoruz. Ahi ve Yâran kültürümüzün mayasındaki muhabbeti her alana taşımak istiyoruz. Bu kültürün aktarılmasına emek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2021, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER