banner198

AK Parti Çerkeş'te Miting Düzenledi

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu Çerkeş’te vatandaşlara seslendi.

AK Parti Çerkeş'te Miting Düzenledi
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu Çerkeş’te vatandaşlara seslendi.

Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı yanında düzenlenen Büyük Çerkeş Mitingine çok sayıda vatandaş katıldı. 14 Mayıs Seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde miting düzenleyen Ak Parti Çankırı Teşkilatı ilçelerin arasında en coşkulu mitingini Çerkeş’te düzenledi.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın, 14 Mayıs Seçimlerine Çerkeş olarak hazır olduklarını ve seçim çalışmaları kapsamında son güne kadar kapı kapı dolaşacaklarını ve bu seçimin galibi olacaklarını ifade etti.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, “Çerkeş’te ne kadar güzel çalışmalar ve hizmetler olduysa hepsinde sizin imzanın mührünüz var hepinizden Allah Razı olsun diyerek vatandaşlara teşekkür etti. Çerkeş’e yapılan hizmetlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çankırı Milletvekillerimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun ve Sn. Salim Çivitcioğlu’nun çok emeği var. 14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çankırı’mızda kıymetli vekillerimize yeniden sahip çıkacağız. Kıymetli vekillerimiz Çerkeş-Kızılcahamam yolunun yapılması ve IV. Murat Camii'nin yeniden aslına uygun olarak yapılması için söz verdiler. Kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.  Tüm hemşehrilerimize yoğun ve coşkulu katılımlarından dolayı her birine ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Salim Çivitcioğlu, “Çerkeş 14 Mayıs'ta tarih yazmaya, sandıkları patlatmaya hazır. Sevginin, coşkunun, muhabbetin ilçesi Çerkeş  sonsuz teşekkürler. Çerkeşli vatandaşların her zaman Ak Parti’nin ve Recep Tayip Erdoğan’ın arkasında olduğunu gösterdiklerini vurgulayarak Çerkeş Kızılcahamam yolunun bu dönemde yapılacağının sözünü verdi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Allaha hamd ediyorum ki, yıllardır gözümüzün bebeği dünya lideri Recep Tayip Erdoğanla beraber

sizlere hizmet etme imkanımız oldu. Bu bizim için şereflerin en güzelidir. Cumhur ittifakının karşısında duran şer ittifaklarının içerisinde, işte o Feto da var. Feto ile beraber PKK var. Onların arkasında onları besleyen büyüten destekleyen maalesef Amerika Birleşik Devletinin derin devleti var. Değerli hemşerilerimiz böyle bir günde Recep Tayip Erdoğan’a sahip çıkmayacağız da ne zaman çıkacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER