banner198

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, çevre yolunda son durumu açıkladı!

Çankırı’da yapımı yılan hikâyesine dönen ve 2020 yılında yapımına yeniden başlanan çevre yoluyla ilgili son durum hakkında AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik açıklamada bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, çevre yolunda son durumu açıkladı!
banner145

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, çevre yolunda son durumu açıkladı!

Çankırı’da yapımı yılan hikâyesine dönen ve 2020 yılında yapımına yeniden başlanan çevre yoluyla ilgili son durum hakkında AK Parti İl Başkanı Avukat Abdulkadir Çelik açıklamada bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, Çankırı tarihinin en büyük projelerinden birinin gerçekleştiğini ifade ederek, “Çankırı dev bir projeye kavuşuyor. 358 Milyon gibi büyük bir yatırım bedeli olan Çankırı Çevre Yolu çalışmalarını 2020 yılı içerisinde yeniden başlattık ve yine aynı yıl içinde bu rakamın 100 Milyon lirasını harcayarak Kenbağ-Yapraklı arasında ki mevkide çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bu mevkideki çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak” dedi.

Gerçekleştirilen dev projenin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden İl Başkanı Çelik, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'na, Milletvekillerimiz Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu’na teşekkür ediyor, çalışmalarda ki üstün gayretlerinden ötürü Karayolları ekiplerine, yüklenici şirket personellerine ve dev projemize sahip çıkan tüm halkımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 358 Milyon liralık yatırım planı ile hayata geçirilecek olan Çankırı Çevre Yolunun Kenbağ ve Yapraklı mevkilerini birbirine bağlayan bölgede çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2020, 12:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
tbg
tbg - 3 yıl Önce

Eee ne zaman bitecek?
En kısa sürede :))))

SIRADAKİ HABER