banner198

Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü İpekyolu'na ziyaret!

Geçtiğimiz Şubat ayında Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne atanan hemşerimiz Hayrettin İpekoğlu’nu, Çankırı Postası ziyaret etti.

Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü İpekyolu'na ziyaret!
banner145

Geçtiğimiz Şubat ayında Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne atanan hemşerimiz Hayrettin İpekoğlu’nu, Çankırı Postası ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yürüten Hayrettin İpekoğlu, 22.02.2021 tarihli İçişleri Bakanlığı oluru ile Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak atandı.

Ankara İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünde selefi, Haluk Teber'den görevi devralarak işbaşı yapan İpekoğlu için salgın kuralları çerçevesinde sade bir devir-teslim töreni ile görev değişimi düzenlendi.

Çankırı Ilgaz ilçesi doğumlu İpekoğlu’nu Çankırı Postası adına köşe yazarlarımızdan Kadir Çimen hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret süresince Çankırı ve ilçeleri üzerine koyu bir memleket sohbetinin yanı sıra, ülke meseleleri istişare edildi. 1970 Ilgaz doğumlu olan İpekoğlu, 30 yılı aşkın bir süre İçisleri Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olup, bu süre zarfında altı yıl Karabük İl Dernekler Müdürü, on bir yıl İçisleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Ankara İl Sivil Toplumla ilişkiler Müdürlüğüne atandığını ifade etti.

Ziyaret esnasında yazarımız Çimen’e “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile vatandaşlara hizmet vermeye çalıştığını belirten İpekoğlu, tüm hemşerilerimize selamlarını ileterek, Çankırı Postası’na da yayın hayatında başarılar diledi.

Çankırı Postası olarak hemşerimiz Hayrettin İpekoğlu’nu yeni görevi dolayısıyla tebrik ediyor ve çalışma hayatında başarılar diliyoruz.

Antalya otele gelen Ukraynalı bayan

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2021, 15:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
METİN KOÇ
METİN KOÇ - 3 yıl Önce

HEMŞERİME HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYOR. GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. EN KISA ZAMANDA ZİYARET EDECEĞİM.

kadir turan
kadir turan - 2 yıl Önce

görevinize başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER