banner198

Ankara Kulübü ile Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği arasında işbirliği

Ankara Kulübü Derneği ile Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği arasında protokol imzalandı.

Ankara Kulübü ile Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği arasında işbirliği
banner145

Ankara Kulübü Derneği ile Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği arasında protokol imzalandı.

1932 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifleriyle kurulan, Ankara kültürünü, geleneklerini koruyan Ankara'nın en köklü Sivil Toplum Kuruluşu olan Ankara Kulübü ile 1. Uluslararası Kurşunlu Tarihi Kongresi ile akademik çevrelerde büyük ses getiren Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Yenimahalle’de bulunan Ankara Kulübü Genel Merkezinde düzenlenen protokol imza törenine; Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Eryılmaz, iki derneğin yönetim kurulu üyeleri; Serpil Yıldırım, Gökalp Gözübenli, Kadir Çimen, Ercan Şeker ve Ruhi Ceylan katıldı.

İş birliği protokolünü Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Eryılmaz imzaladı.

Başkan Dr. Metin Özaslan , “Samimi olarak söylemem gerekirse, sizleri kendimiz olarak görüyorum. Zaten üyelerimizle iç içeyiz. Nerede, ne zaman olmamız gerekiyorsa orda oluruz biz. Dolayısıyla varlığınızdan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AKD ile iş birliği yapmak gerçekten çok önemli

Ankara Kulübü ile işbirliğinin önemine dikkat çeken Prof Dr. Mehmet Eryılmaz, “Ankara Kulübü bizim için steril ve örnek bir kulüptür. Ankara'nın en köklü kuruluşlarındandır. Köklü kurumların genç kurumlara dokunuşları çok önemlidir. Bu işbirliği bizim için çok kıymetli ve çok üretken bir işbirliği olacaktır.  Ankara Kulübü ile yaptığımız bu işbirliği girişimini hiç unutmayacağız. Kardeşliğimiz, derneğimize büyük ve enerji ve güç verecek. Birlikte üretecek olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Her iki derneğe de hayırlı, uğurlu olsun. “ şeklinde konuştu.

İmzalanan protokol kapsamında, ortak eğitim, bilimsel etkinlik, proje, yayın, kamuoyuna yönelik kampanya ve tarafların kurumsal ayni olanaklarında iş birliğine gidileceği bildirildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, 18:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
CEYLAN
CEYLAN - 2 yıl Önce

Çok önemli bir protokol. İki kuruluş arasında pek çok konuda işbirliği ve müşterek çalışmalara imkan veren bir protokol. Ankara Kulübü ve Kurşunlu Tarih Araştırmaları Derneğine hayırlı olsun. Bizler her iki derneğin üyeleri olarak protokolün amacına ulaşması için elimizden gelen çabayı göstermek durumundayız. Bu vesile ile Protokolu imza altına alan iki kuruluşun yöneticilerini yürekten kutlarım...

SIRADAKİ HABER